Пропускає повітря резервуар центрального замка на передній правій дверці. Як це усунути, чи треба міняти його? взнавав, ніхто окремо не хоче продавати, тільки з замком
Було таке в мене - міняв замок. Взяв отут http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=9560 по хорошій ціні
коли зтикнувся з такою проблемою зняв сам вокуумний переключатель,там є така гумова насадка корта шток з корпусом і зєднює і вакуум підтримує,ти зніми і покажи фото а поки щоб небуло проблем переписни трубку в дверці(терегинав і ізолентою замотував),щоб насос негавкнув,його дістати дорого і проблемно,вистав фото в мене трохи замків після 3-х авто валяється , може допоможу ,бо двічі міняв , а один раз ремонтував пластичним силіконовим клеєм(десь назву записував,і навіть мав би бути якщо незасох) тоді може і допоможу.
якщо я його знімлю, то машину не закрию, чи я не правий ? блін, шось мені підсказує, шо то легше і надійніше поміняти то всьо г..но і не паритись ... а то ше , не дай бог, знов прийдеться дверку розбирати і тд
я ж написав зрозуміло ,трубку перегнути і перемотати ізолентою,і все буде Гуд,я так їздив 2 місяці поки не заклеїв,правда потрібно вручну відкривати і закривати
50 грн. Праву передню. Думаю різниця є, але не впевнений. Як варіант - можу віддати свій старий, може з двох щось складеш...
а шо в тебе було зломане у старому? бо насправді мені треба лише той білий резервуар, а не замок ... одним словом, напиши свій телефон
моторчик вакууму як згорів то одиз майстром переробили з 2-х згорівших,а якщо ти кажеш сам вакувний замок барахлить то локалізувати пропуск потрібно обовязково,незалежно від того чи міняться замок вже чи ні
УРА, ТОВАРИЩИ, УРА!!! Я відремонтував свій замок: замінив тріснутий корпус і поміняв трубку на частину капельниці всім дякую за допомогу
доречі, Володя, я розібрав твій замок і думаю знайшов причину замерзання його взимку - він був повністю сухий, ше й в пилюці + конденсат, вот і маєш неробочий стан при мінусі на вулиці тому якщо маєш можливість і бажання - змасти всі інші, хоча я можу і помилятись ...