Проблема з датчиком на двигуні BFQ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Адріан, 2 чер 2013.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Короче, вже тиждень махаюсь з помилкою в двигуні, а саме: 16725 - Датчик положения распредвала=>датчик-G40: недостоверный сигнал
    P0341 - 35-00 - -
    датчик поміняв, старий був не робочий спрацьовувала відсічка на 5000 об. Але помилка не зникла, тільки тепер з"являється періодично. Двигун почав крутити на максимум без проблем. Дослідив ВАГом, на холодному двигуні все нормально по мірі прогріву з"являється помилка, заходив ВАГом чітко на цей датчик, там має бути постійне значення, а в мене скаче, наприклад з 26 на 90. Перевірив діодом проводку, живлення в нормі, датчик працює, діод блимає, реагує на прогазовку, частіше блимає, майже не гасне. Натягнув ремінь в знайомого моториста, мітки ніби в нормі. По двигуну, все працює ідеально, є тяга, заводиться з пів оборота, розхід палива в нормі. Вже ідеї вичерпались.... Може ремінь розтягнувся, або зуб перескочив, але з токою проблемою я б вже не їздив, думаю:dntknw:

2. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    датчик оригінал чи замінник? В колеги була подібна проблема на опелі, не оригінал працював як йому хотілось, поставили оригінал помилка зникла.

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    В тому то і справа, що оригінал. Хоча і в оригіналі може бути глюк, тому було б добре зняти з точно робочої машини і підставити, але не маю знайомих з таким двигуном, а на AKL AVU ці датчики інакші... В магазині на пробу давати не хочуть:sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)