проблема така....машину завів виїхав з гаражу потім при рушанні з місця чи коли дати більше газу на першій чи другій передачі іскра пропадає частково і машина починає глохнути....потім взагалі не заводиться...може завестись працювати з перебоями на холостих після хорошої прогазовки і розгону до високих оборотів всі ніби внормовується, але раз було що зникла і як проїхала паро десятків км при заїзді в місто і переходу на 1,2 передачу. от така загадка( 1,4 моно
Подивись візуально на котушку запалення(чи непоплавлина куди входить фішка з дротами) а при нагоді(так саме краще)підстав котушку і попробуй проіхатись
Таке враження що ти бачиш що робиться в середині двигуна... якщо кажеш що іскра то є то пропадає....)))))). Думаю що в тебе не в іскрі справа, хоча може бути що і в іскрі - більше подібно що в тебе бензин заливає свічки і вони то роблять то ні... Коли прогазовуєш свічки пропалюються і машина їде. Який розхід бензину і коли сильно дати газу чути бензином(якщо немає ката) і якого кольору, коли сильно газнути..???
свічки сухенькі червоні, диму чорного нема взагалі як би не газувати, знаю шо іскра бо в знімав свічку і заводив...так вона іскри не давала...розхід по місту в районі 10 літрів, по трасі 7 я вважаю шо завеликий...