Проблема така їхав в тернопіль на своїй машинці все гаразд коропка про себе й чути недає,140-160 постійна швидкість,вертаюсь назад переключаю на 5 передачу а вона нехоче педалька має великий хід аж до поліка,зупинився думав тросік тріс,але з ним все гаразд,місяць тобу по дурці спалив фередо так шо аж 1 пружина трісла,а друга вирвала кріплення,зробив все було гаразд,майстер казав шо всі деталі справні і ше виїздяти ше так раз як виїздили,вчому проблена
Знову нічого не ясно Ну коли вже будуть повні описи? Який двигун? Яка педаль? Якщо педаль зчеплення провалилась в підлогу і не вертається, мотор більший ніж 1,3 а передачі включаються тільки на заглушеній машині то ти вижимним штоком продавив пластину в яку шток впитрається. В цьому випадку шукаєш цю пластину на шроті а машину на СТО
подивись на тяжкі, може повипадали з пазів пластикові тягі, ябо розкрутився сам зажим, який вмикає передачі(шток що йде по днищу)
Проблему знайшов,в тарілці дірка,фередо пішло спати,зараз їду на зелену по б/у тарілку,і по фередо на личаківську(де запорожець)
Я так розумію хтось з двох дописувачів таки вгадав :D Молодець, ти це знайшов досить оперативно! Якщо не секрет то сам то все розбирав чи на СТО заганяв? Доречі що з Фередо? Ти ж його недавно міняв!?
в мене була аналогічна ситуація. Хи. Коробку зняли з Міксоном. а диск новий Sachs- 100грн.(в Бейліза) правда ще то всьо щастя не зібрали)) може в пятницю.
Нє зганяв на сто на кемпінг як на київській трасі,в фереді вискочила пружина,майстер каже через прубоксовки,але як 2 місяця нігде не ганюю,і без буксів,от тільки виїхав з сервісу замітив шо спідометер непрацює,і сцеплення бере в самому верху завтра їду розбиратись
може вони тобі забули приєднати тросік спідометра?! В мене теж таке було коли поміняв коробку, причина була банальна- погана натяжка тросіка щеплення.
В мене теж таке було коли поміняв коробку, причина була банальна- погана натяжка тросіка щеплення.[/QUOTE] А як його натянути
не знаю як на твому гольфі, на мому ця процедура виконується так: 1. Знімаєш тросік сцеплення з лапки яка вижимає вижимний. 2. Розкручуєш 2 гайки на самому тросіку. 3. Виставляєш потрібну натяжку. PS. Якщо хочеш це зробити сам, можу допомогти бо теж живу в Винниках