Проблема з коробкою на golf 2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Мирік, 29 жов 2009.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    Проблема така їхав в тернопіль на своїй машинці все гаразд коропка про себе й чути недає,140-160 постійна швидкість,вертаюсь назад переключаю на 5 передачу а вона нехоче педалька має великий хід аж до поліка,зупинився думав тросік тріс,але з ним все гаразд,місяць тобу по дурці спалив фередо так шо аж 1 пружина трісла,а друга вирвала кріплення,зробив все було гаразд,майстер казав шо всі деталі справні і ше виїздяти ше так раз як виїздили,вчому проблена

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Знову нічого не ясно
    Ну коли вже будуть повні описи? Який двигун? Яка педаль?

Якщо педаль зчеплення провалилась в підлогу і не вертається, мотор більший ніж 1,3 а передачі включаються тільки на заглушеній машині то ти вижимним штоком продавив пластину в яку шток впитрається. В цьому випадку шукаєш цю пластину на шроті а машину на СТО

• Подобається Подобається x 1
  3. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    подивись на тяжкі, може повипадали з пазів пластикові тягі, ябо розкрутився сам зажим, який вмикає передачі(шток що йде по днищу)

4. Мирік

Мирік Active Member

Проблему знайшов,в тарілці дірка,фередо пішло спати,зараз їду на зелену по б/у тарілку,і по фередо на личаківську(де запорожець)

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я так розумію хтось з двох дописувачів таки вгадав :D

Молодець, ти це знайшов досить оперативно! Якщо не секрет то сам то все розбирав чи на СТО заганяв?
    Доречі що з Фередо? Ти ж його недавно міняв!?

6. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    в мене була аналогічна ситуація. Хи. Коробку зняли з Міксоном. а диск новий Sachs- 100грн.(в Бейліза) правда ще то всьо щастя не зібрали)) може в пятницю.

7. Мирік

Мирік Active Member

Нє зганяв на сто на кемпінг як на київській трасі,в фереді вискочила пружина,майстер каже через прубоксовки,але як 2 місяця нігде не ганюю,і без буксів,от тільки виїхав з сервісу замітив шо спідометер непрацює,і сцеплення бере в самому верху завтра їду розбиратись

8. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    може вони тобі забули приєднати тросік спідометра?!
    В мене теж таке було коли поміняв коробку, причина була банальна- погана натяжка тросіка щеплення.

9. Мирік

Мирік Active Member

В мене теж таке було коли поміняв коробку, причина була банальна- погана натяжка тросіка щеплення.[/QUOTE]
    А як його натянути

10. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    не знаю як на твому гольфі, на мому ця процедура виконується так:
    1. Знімаєш тросік сцеплення з лапки яка вижимає вижимний.
    2. Розкручуєш 2 гайки на самому тросіку.
    3. Виставляєш потрібну натяжку.
    PS. Якщо хочеш це зробити сам, можу допомогти бо теж живу в Винниках

11. Мирік

Мирік Active Member

Зара без машини тато на роботу поїхав,а де живеш

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)