Проблема з Нокія Е52, поможіть хто чим може...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Bodyn, 20 кві 2011.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Корчоче ситуація такова...день тому під вечір почала пілікати батарея, я поставив на зарядку, вона дальше почала пілікати, але я не звернув уваги, короче зарядка не йшла але коли підєднював кабель то телефон на нього реагував, але повідомляв про відсутність зарядки. Після декількох спроб шось на шаманити, логічно було його перезагрузити, що вийшло в мене на половину, бо тепер він не включається і комп його не бачить як хоч якийсь пристрій, чи накопичувач....короче на зарядку не реагує і включатись не хоче. В чому ПРОБЛЕМА???:hang1:

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    можливо банально акум своє вижив...спробуй акум поміняти на інший/новий

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    та телефону 2 місяці, батарейка тримала від 4 до 6 днів в активному режимі(жпс,розмови), то про банальне навіть не думаю...

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    2 місяці? То гарантія. За два тижні з ремонту буде як новий.

5. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    це якщо я не помиляюсь смарт? могла прошивка полетіти,або зараза якась залізла коли качав шось або через комп...

6. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    попробуй витянути карту памяті і підключати його до чогось або запустити,доречі екран не мерехтів

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    так смарт, ні екран не мерехтів, зараз попробую!

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    на такі маніпуляції не реагує!

9. VVELIAL

VVELIAL Початківець

Golf 3 1.9D

Проблема може бути ше в простішому, десь перегнувся\перетерся сам кабель зарядного, візуально може бути не видно, але ситуація на те схожа, під'єднуєш кабель, зарядка починається, контакт відходить - зарядку закінчується :)
    прошивка просто так не злітає, мав багато смартів (в тому числі нокії штук 4), тому знаю про прошивки багато, працюють стабільно і якшо з програмним кодом не шаманити, то проблем з прошивкою не буде
    скоріше всього проблема в залізі, такшо
    1) спробуй інше зарядне
    2) ішну батарейку
    3) сервіс сентр - там точно розберуться, а головне - безкоштовно :)

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    пробував від компа заряджати, реакції ноль!
    в цьому смарті все можливе, почитав багато відгуків...
    так і зроблю!

11. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    неси на сервіс а потім розкажеш що було з телефоном (цікаво)

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Скоріш за все відійшов один з контактів зарадного роз"єму (відпаявся). Мав декілька раз з подібним справу у різних телефонах. Тут без сервісу не обійтись! У більшості моделей де дозволена зарядка від УСБ схема йде все через той же роз"єм зарядки.
    Проте не можна відкидати і проблем з прошивкою.
    Туму однозначно сервісний центр ;)

13. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Короче заніс я телефон по гарантії в Менс, там його забрали. Пройшло пару днів і я позвонив до них шоб взнати причину поломки, у відповідь почув шо телефон відправлено в Київ, і треба чекати.....тому виникає питання, які в мене є права як споживача на техніку під час гарантійного ремонту?

14. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ніяких... Радій що взагалі взяли по гарантійці.

15. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    Вони тепер постійно відправляють на Київ гарантійні телефони так що треба буде трохи почекати.....:morning1:

16. kuandrew

kuandrew Початківець

B3, 93р.в. 1,9 ТD
    Згідно закону більше 14 днів не мають права тримати...Якщо в ці строки не встигають відремонтувати, то дають спеціальний “Акт про технічний стан мобільного телефону” , в якому зазначено, що тел ремонту не підлягає. З цим актом йдеш у магазин де купляв, і міняєш на аналогічний або інший.... Більше інформації див. Закон України "про захист прав споживачів" ст.8

• Подобається Подобається x 1
  17. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    то фігня, головне шшоб не місяць чекати, знайомому віддали телефон без камери!!!!

18. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    а в мене прікол був ніс на Коперника Нокію Е66 (була втоплена) то зламали джойстик,і витягнули гніздо зарядки,не хотів робити кіпіш бо замітив гніздо витянуте десь за пару днів,тай так телефон іже труп валяється дома......

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    не пройшло і пів року як приїхав мій телефон з києва))в гарантійці написано шо поміняна системна плата, але з слів знайомого то всі телефони з києва їдуть з "новими"
    системними платами, короче зазори між передньою панеллю і корпусом збільшені, таке враження шо її літати вчили)) і взагалі якшо ви ремонтуєте там телефон по гарантійці то якість сервісу ГАМНО!!! Поки не прийде телефон, доти нічого не відомо про нього, він міг згоріти, втопитись по дорозі і вам нічого не скажуть, поки він не повернеться до них, короче кантора без відповідальна!!!

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Це не лише ця кантора, хоча про МЕНС чув занадто багато поганого (не ті люди там працюють і то давно). Я здавав два рази свою нокію в сервіс-центр нокії. Перший раз на дисплеї поставили дві точки, я думав це порох там залишився після ремонту. Виявилося, що це фізичні подряпини як точки на внутрішній стороні скла дисплея прямо по центру. Другий раз коли здавав (за рік гарантії - два ремонти, оце фіни гонять з нас), то точки трохи пополірували. Здавав по іншій причині, девайс мав конструктивні недоліки. Так само, як зараз багато інших моделей нокій. Почитайте відповідні форуми з відгуками по будь-якій конкретній моделі.

Окрім того, на корпусі телефону було видно обидва втручання "гарантійних майстрів". Якби гарантія не закінчилась, то на третій раз сказали би мені, що це я сам хотів розібрати телефон. Нокія - ось що тепер гамно пласмасове. Акумулятор виснажується дуже швидко, так ще й конструктивно то кришка відлітає при любому дотику, то щось калобовтає в тому телефоні. Колись нокіа це був молоток і цегла 2 в 1. А тепер всі вчаться у білігейца та китайців.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)