щойно їздив на вокзал то чуть руки до руля не примерзли :evil: дує холодним повітрям і все.. мотор нагрівається нормально.. в чому може бути справа??
Відповідь: Проблема з пічкою таке може бути через недостатній рівень антифризу... В пічці утворюється "повітряна пробка" і тому вона ніхрена не гріє. У мене таке в гольфі тоже було минулого року. Деколи помагало, якшо дати добряче газку то починала гріти. А взагалі вилікувалося після того, як я міняв термостат, повністю зливши і потім заливши в систему антифриз. Так шо не знаю точно, чи допомогло "переливання" чи заміна термостата. В принципі замінити термостат не складно і він не дорогий, так шо можеш і попробувати
Відповідь: Проблема з пічкою термостат міняний.. причина не в ньому бо мотор нагрівається еормально до 90.. якби непрацював термостат то він би не нагрівався.. рівень подивлюсь але він в мене завжди нормальний тому також сумніваюсь.. а шо таке клапана і заслонки пічки пічки?? почитав шо то через ті клапана може бути.. їх складно самому поміняти??
Відповідь: Проблема з пічкою ставлю гривню на одну з причин: 1. забита сіточка радіатора пічки 2. перегнутий/забитий/прикушений канал до або після радіатора.
Відповідь: Проблема з пічкою а може бути шо то шось від морозу?? вчора всештаки -16 було.. сьогодні ше попробую може відійшло в гаражі..
Відповідь: Проблема з пічкою як може замерзнути, ти що на воді їздиш??? скоріш за все Додано через 55 секунд термостат міняй не міняй він перекриває велике коло циркуляції, а радіатор пічки то мале коло циркуляції.
Відповідь: Проблема з пічкою 100% забитий радіатор пічки,"симптоми"- пічка спочатку ледь гріє, але через 1-2сек іде холодне повітря.
Відповідь: Проблема з пічкою В принципі мають бути якісь рідини, які заливаєш і вони прочищають, але я шось їм не довіряю
Відповідь: Проблема з пічкою єє шось таке.. після свят спитаю в одного мужика на роботі і розкажу.. він собі чимось чистив..
Відповідь: Проблема з пічкою В мене таке було. "Завоздушився" радіатор пічки. Вхідна трубка була гаряча, а вихідна - холодна. Допоміг прогрів двигуна до спрацювання вентилятор охолодження радіатора.
знов вернулась та фігня коли машина стоїть на вулиці вночі в сильний мороз і тільки тоді!!! пічка нехоче нагріватись але нині їхав трохи дальше і шей мотор почав грітись поки доїхав 2 рази става студити після другого разу пічка почала гріти!!! Підкажіть в чому може бути справа!!!! ще одне!! грубий патрубок який йде від радіатора до термостата був дуже твердим і не стискався..
Solaris, В мене та сама проблема. То добре гріє то погано. Але про те як гріє пічка на холостих я вже взагалі забув. Дам газу зразу починає гріти, а як тіки оберти впадуть , знов ппц - дує холодним. В мене є підозри на ( навіть не знаю як ті штуки назвати ) Перед входом і виходом на пічку стоять на шлангах по типу клапанів.(короче сфоткаю і закину бо тяжко пояснити) Мож то в них проблема??? ХЗ
ну в мене не то шоб негріла на холостих якшо машина прогріта то таккєнт!! побазарив з вуйком (він ше той автомобіліст) попробували один експеримент з тосолом якшо не прокатить поміняю термостат..
карочє мій експеримент показав шо вода точніше тосол в системі перетворюється на афігенну кашу і тому гріється мотор..