Проблема з прийомом радіостанцій

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем ostin, 26 бер 2007.

1. ostin

ostin Початківець

VW Golf IV Variant 1.9TDI
    Клубна карта:
    0
    Поміняв штатну магнітолу на Pioneer і почали погано прийматися радіостанції. Прочитав в інтернеті шо це через те,шо не працює підсилювач. Для цього є спеціальні перехідники, які подають на нього 12В. Є офіційний від VW - 1H0035551. А також є аналоги від інших виробників. Де таке можна дістати у Львові?:?:

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій

Щось не збагну...
    Там дріт іде від мафона - його втикаєш в живлення антени в якій вже і так є підсилювач...
    В мене таке було - підйєднав - Львівські радіа тяне за 80 км від Львова.

3. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Не докінця зрозумів проблему, я взям простий підсилювач російського виробництва "ОРІОН" - замінюєш штатний провід на провід з підсилювачем - нормально працює.

4. ostin

ostin Початківець

Клубна карта:
    0

В тому й проблема що дроту для живлення антени немає. Є тільки антенний. Я дивився по схемах проводки шо живлення йде по центральній жилі. Дивіться на цю ссилку: http://www.passat-b5.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=120&Itemid=57
    Так можна зробити той перехідник вручну. Але я боюся спалити мафон, тому хочу купити нормальний перехідник

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

чого ти боїшся там же все так докладно.
    А мафон ти не спалиш навіть якщо не поставиш того перехідника томущо всі приймачі у всіх мафонах навіть в приймачах і навіть в ручних приймачах на яких є антена (крім внутрішньої антени) мають розділовий конденсатор всередині в приймачі.
    це ставлять всі томущо інакше ти би палив магнітофон майже завжди коли ти заряджений синтетичним светром і доторкаєшся до антени.

А за такою фігньою сходи завтра на базар.

6. ostin

ostin Початківець

Клубна карта:
    0

На базарі всі кажуть шо таких перехідників не існує в природі:cry:

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Як на мене є 2 варіанти:

1. Купити клубну картку, з нею під'їхати на Тургенєва 63 і там зі знижкою купити оригінальний підсилювач. Вони привозять все, що має оригінальний номер :) Правда, доведеться тиждень-два почекати.
    2. Купити антену з підсилювачем і відключити штатну. Плюс на ній може бути постійним, вона споживає навіть менше ніж сигналка в режимі очікування.

8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

для чого постійний плюс якщо поставив магнітофон то з нього на 90% торчить спеціально для того дротик жовтого кольору для підсилювача антенного на ньому появляється напруга тільки коли магнітофон включений.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

10% на перестраховку. :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)