Поміняв штатну магнітолу на Pioneer і почали погано прийматися радіостанції. Прочитав в інтернеті шо це через те,шо не працює підсилювач. Для цього є спеціальні перехідники, які подають на нього 12В. Є офіційний від VW - 1H0035551. А також є аналоги від інших виробників. Де таке можна дістати у Львові?:?:
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій Щось не збагну... Там дріт іде від мафона - його втикаєш в живлення антени в якій вже і так є підсилювач... В мене таке було - підйєднав - Львівські радіа тяне за 80 км від Львова.
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій Не докінця зрозумів проблему, я взям простий підсилювач російського виробництва "ОРІОН" - замінюєш штатний провід на провід з підсилювачем - нормально працює.
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій В тому й проблема що дроту для живлення антени немає. Є тільки антенний. Я дивився по схемах проводки шо живлення йде по центральній жилі. Дивіться на цю ссилку: http://www.passat-b5.ru/index.php?option=com_content&task=view&id=120&Itemid=57 Так можна зробити той перехідник вручну. Але я боюся спалити мафон, тому хочу купити нормальний перехідник
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій чого ти боїшся там же все так докладно. А мафон ти не спалиш навіть якщо не поставиш того перехідника томущо всі приймачі у всіх мафонах навіть в приймачах і навіть в ручних приймачах на яких є антена (крім внутрішньої антени) мають розділовий конденсатор всередині в приймачі. це ставлять всі томущо інакше ти би палив магнітофон майже завжди коли ти заряджений синтетичним светром і доторкаєшся до антени. А за такою фігньою сходи завтра на базар.
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій На базарі всі кажуть шо таких перехідників не існує в природі
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій Як на мене є 2 варіанти: 1. Купити клубну картку, з нею під'їхати на Тургенєва 63 і там зі знижкою купити оригінальний підсилювач. Вони привозять все, що має оригінальний номер Правда, доведеться тиждень-два почекати. 2. Купити антену з підсилювачем і відключити штатну. Плюс на ній може бути постійним, вона споживає навіть менше ніж сигналка в режимі очікування.
Відповідь: Проблема з прийомом радіостанцій для чого постійний плюс якщо поставив магнітофон то з нього на 90% торчить спеціально для того дротик жовтого кольору для підсилювача антенного на ньому появляється напруга тільки коли магнітофон включений.