Прохання помогти у вирішенні проблеми: блимає лампочка температури. Суть в чому - почалося це все десь місяць назад, після 3-5 кілометрів їзди починала блимати лампочка температури символізуючи ніби то перегрів системи охолодження. Самі патрубки холодні. Що робив? Прокачував вручну антифриз зжиманням патрубків і спусканням зайвого повітря з бачка. Але за місяць лампочка почала вже блимати скоріше (майже зразу після заведення автомобіля). Поїхав на СТО. Поміняли антифриз, прокладку між мотором і головкою, (для своєї впевненості шліфанули головку - сказали що там раковина і може там засасувати повітря). Результат нульовий. На скільки я зрозумів - не відкривається велике коло, рідина йде по малому колі і тому получається перегрів. Симптоми - термостат, та ні поміняв ще десь 5 місяців на новий оригінальний. вчора майже цілий день пробув на СТО по електроніці. Так і нічого незнайшли. P.S. Надія тільки на вас.
Відповідь: Проблема з системою охолодження Лампа блимає а при цьому стрілка що показує? Є датчик рівня ожолоджуючої рідини? Помпа працює? Тобто в бачок на заведеному моторі з обратки лиється антифриз - чи не визначиш? Ці фрази виключають одна одну. Навіть якщо не відкривається велике коло то для повного прогріву потрібен значний час (більший ніж 1-2 хвилини).
Відповідь: Проблема з системою охолодження Щось схоже було з аварійною лампочкою тиску масла в Т4 бликала і все, що неробили недопомагало, потім виявилося що все діло в приборці, купили на розборці за 500 грн, другу усе нормально вже півроку
Відповідь: Проблема з системою охолодження заїдь на Бош сервіс , біля 7 відділення міліції на Кульпарківькій тел 238 4407 але запишись
Відповідь: Проблема з системою охолодження Приборка або датчик, 90%... Думаю просто поміняти датчик - крок перший. Крок другий - приборку, перед тим переставивши працюючу з іншого пасата щоб впевнитись що вона винна. ІМХО, не дуже розумію нащо ти стільки лишніх рухів зробив - антифриз міняв, прокладки, головку шліфував... Додано через 6 хвилин Вони, імхо, ламаки... :-? Записався був в чергу на діагностику, потім ще чекав годину, потім відкрили капот і сказали що вони не знають що робити... Інжектор 90 року був, діджіжет, гольф 2. То не бош сервіс а скоріше жигульо-сервіс. :-D
Відповідь: Проблема з системою охолодження Була аналогічна проблема на поперед. авто В3, діло було в самій приборці, знайомий електрик рішив її за 10хв., якщо не враховувати зняття самої приборки. тел80676720531 Сергій. (знаходиться на личаківській біля ЛДОНК)
Відповідь: Проблема з системою охолодження Для початку поміряти тестером з термопарою або термометром реальну темп. ох. рідини в бачку в той момент, коли блимає лампочка. Якшо темп. в нормі, а я впевнений шо це так, то справа в датчику, або проводці до нього (якшо датчик або провід замикає на масу, то це імітація перегріву.)
Відповідь: Проблема з системою охолодження термостат або то місце куди вставлений термостат. Додано через 22 хвилини була в мене така ж проблема і так само рішалась , (через жопу, ) якщо в тебе термостат виглядає ось так, то тоді в тебе анелогісна проблема, тобі треба міняти той патрубок де стоїть термостат
Відповідь: Проблема з системою охолодження До чого дойшло - електрики перебрали все що змогли (реально задовбалися). Думав, що проблема рішилася, але ні. Тепер зранку (на холодну) коли включаю машину через декілька хвилин знову починає блимати лампочка (нижній патрубок холодний). Після чого десь за хвилин 10-15 виключаю запалення і знову заводжу машину - лампочка перстає блимати. Вчора зняв весь "щиток", одни електрик продзвонив всі дроти, дещо перепаяв, но проблема не рішилася. Остання надія, що то термостат (хоч він новий - недавно міняв). Завтра поїду і "цю деталь поміняю". Як приїду - відпишу про результати.
Відповідь: Проблема з системою охолодження Лампа блимає, коли недостатній рівень охол. рідини в бачку, або коли датчик темп. сигналізує про перегрів. До чого тут термостат?
Відповідь: Проблема з системою охолодження Кулспайдер, от в теб лампочка блимає, а машина при цьому реально перегрівається чи бреше лампочка? Це важливо. Якщо перегрівається, то може бути варіант Пола, а якщо ні, то явго глючить якісь електроприлади. Хоча варіант із помпою теж треба перевірити. Воду нормально качає з обратки?
Відповідь: Проблема з системою охолодження У мене теж покази температури на приборці мене нетішать. Все сталося після того як я промив систему а перед тим міняв приборку із тахометром. Перед промивкою незвирнув уваги бо все відбулося напротязі декількох днів. Покази занижені або це реальна температура. Рішив провести виміри тестером там є термометер, Приїхавши на роботу неглушив мотор і заміряв температуру у бачку, покази 70 градусів. А на приборці тільки в білій зоні. Сьогодні прикупив електричний термометер із датчиком, провірку термометер пройшов на чайнику, привідключенні чайника покази були 98 градусів і такіж покази на тестері я їх разом провіряв хотів перевірити похибку між приладами. Буду ставити на машину і буду бачити реальну температуру а не відносну. Фото термометра прикріплю пізніше. Додано через 37 хвилин Прикріпляю.
Відповідь: Проблема з системою охолодження Варіант А: глюкнула приборка. Якщо в ній глюкнула та "мікросхемка" про яку на форумі писалось то тоді ще і покази рівня бензину будуть занижені Варіант Б: датчик температури що стоїть в моторі накрився і безстидно бреше Варіант В: Проводка що йде від датчика температури десь переламалась або коислився контакт, контакт лишився слабий і опір зріс - от приборка і занижає