Проблема з стартером

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vitali, 9 бер 2010.

1. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Добрий день.
    Десь місяць тому відвіз машину на ремонт (поміняли головний циліндр тормоза "розпределитель" та пічку).
    Після цього почало погано заводитись.
    Раніше заводилась зразу (я даже дивувався - на такому морозі, та зразу), зараз може бути з 2 або 3 спроби, рідко коли за першої.
    Може бути шо майстер щось трогав, чи то просто збіг.
    (B3, 1.8 моноінжектор)

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Може бути і то і то. Але скоріше всього збіг. Вприск розстроївся.

3. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Коли говорите що вприск розстроївся ви маєте на увазі що мозги не так працює?

4. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    В мене було щось подібне, я поїхав на сервіс зробив адаптацію дросельної заслонки, підрегулював запалення і всьо люкс
    Але може цось майстри зачіпили і комп*ютер дав помилку якщо це воно, то зніми мінусову клему з акумулятора на 10-15хв і має пройти. Удачі

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Аксакал

a 100
    Мозг (якщо він не накрився) завжди працює правильно, не правильно можуть працювати датчики і давати контролеру не правильну інформацію, а відповідно мозг дає не правильну команду вприску. Може бути що майстри відключали якісь штекера і контроллер запамятав то як збій системи. Попробуй з АКБ, як тобі радять може поможе, як не поможе треба їхати на діагностику і дивитись де проблема.

• Подобається Подобається x 1
  6. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Дякую за підказки! Попробую знімати клему від акумулятора.

7. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Цікавий випадок. Зарядив я акумулятор (на всякий випадок), нічого не змінилося. Проїхав десь 50 км, і після цього заводидься без проблем.
    Якась аномалія...

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Не аномалія а так має бути. Контроллер самоадаптувався. В нього є такий режим роботи.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)