Добрий день. Десь місяць тому відвіз машину на ремонт (поміняли головний циліндр тормоза "розпределитель" та пічку). Після цього почало погано заводитись. Раніше заводилась зразу (я даже дивувався - на такому морозі, та зразу), зараз може бути з 2 або 3 спроби, рідко коли за першої. Може бути шо майстер щось трогав, чи то просто збіг. (B3, 1.8 моноінжектор)
В мене було щось подібне, я поїхав на сервіс зробив адаптацію дросельної заслонки, підрегулював запалення і всьо люкс Але може цось майстри зачіпили і комп*ютер дав помилку якщо це воно, то зніми мінусову клему з акумулятора на 10-15хв і має пройти. Удачі
Мозг (якщо він не накрився) завжди працює правильно, не правильно можуть працювати датчики і давати контролеру не правильну інформацію, а відповідно мозг дає не правильну команду вприску. Може бути що майстри відключали якісь штекера і контроллер запамятав то як збій системи. Попробуй з АКБ, як тобі радять може поможе, як не поможе треба їхати на діагностику і дивитись де проблема.
Цікавий випадок. Зарядив я акумулятор (на всякий випадок), нічого не змінилося. Проїхав десь 50 км, і після цього заводидься без проблем. Якась аномалія...