Проблема, замена масла

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем SAMuel, 21 жов 2006.

1. SAMuel

SAMuel Новачок

VW T4
    Пожалуйста помогите.
    Машина VW Т4, заменили масло и масло-фильтр на тысячу километров раньше положеного времени (установленого в комьпьютер), теперь по проходу этой тысячи километров комьпьютер постоянно пишет чтоб "Заменили Масло" , но масло то уже новое.
    Как теперь это исправить и поставить опять счётчик компьтера на новый отсчёт?

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Проблема, замена масла

Одне питання.
    Як твій комп*ютер відчуває, що ти замінив масло? Вот зараз ти наприклад поміняєш масло, тобі перестане мигати сигнал заміни масла..., як він відчує що ти замінив його?

3. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

ІМХО, машина не відчуває заміну. Просто потрібно крім заміни масла, ще й програмно вказати це борт-комп'ютеру.
    Думаю це простіше тобі буде зробити з сервісах, ніж купувати чи самому паяти :mrgreen: спеціальні шнурки.

4. SAMuel

SAMuel Новачок

VW T4

Втомто и дело что я невкурсе как работает этот принцып, масло уже сменили а вот как в компьютер внести информацию что уже масло сменили я незнаю.

Кто-то ведь уже явно сталкивался с такой проблемой, должно же быть решение.

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я не думаю, що машина має тільки на авторизованому сервісі проходити заміну масла і це має робитися через компутер. Думаю вона має там відчути відкривання кришки чи заміни фільтра чи ще чогось, ну не думаю що це кожен раз треба прошивати через комп на авторизованому сервісі.

6. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

При заміні масла обов"язково треба обнулити Комп (опція контролю заміни масла), і виставити всі лічильники на нуль. В нас це роблять за 15 хв. А в столиці тим більше.Пошукай сервіс з компом і поясни ситуацію, любий нормальний майстер це повинен знати!

7. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

А він не відчуває, в ньго вписують пробіг авто коли міняли масло і пробіг через який масло треба знову міняти.

8. SAMuel

SAMuel Новачок

VW T4

А самому можно эти счётчики устанавливать?

9. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Я думаю можна якщо маєш відповідне програмне забезпечення,всі штекера і звичайно комп. Простіше поїхати на сервіс - це не дорого!

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Зрозуміло

11. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Та шо ви говорите - я в свому патяті сам збиваю ту байду за 10 секунд. Так як в мене вона налаштована на 15 тисяч, а сервіс я роблю раніше. А спрацьовує вона тупо по кілометражу.
    Є певна комбінація клавіш, повороту глюча і т.д.

Скажи яка машина (рік, двигун, точну модель) спробую щось найти.
    З іншого боку можна і до офіціалів заїхати - ті теж тобі все це зроблять, думаю що не за дуже дорого.

12. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....
  13. serhiy2000

serhiy2000 Початківець

Caddy 1.9 TDI, 06'
    дещо перегукується із моїм останнім постом. та все ж. поміняно масло і т.д. зараз хотів би обнулити датчик проходження тех сервісу. хто може допомогти? а.м. Кадді, 2006, 1,9 ТДІ.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)