Пожалуйста помогите. Машина VW Т4, заменили масло и масло-фильтр на тысячу километров раньше положеного времени (установленого в комьпьютер), теперь по проходу этой тысячи километров комьпьютер постоянно пишет чтоб "Заменили Масло" , но масло то уже новое. Как теперь это исправить и поставить опять счётчик компьтера на новый отсчёт?
Відповідь: Проблема, замена масла Одне питання. Як твій комп*ютер відчуває, що ти замінив масло? Вот зараз ти наприклад поміняєш масло, тобі перестане мигати сигнал заміни масла..., як він відчує що ти замінив його?
Відповідь: Проблема, замена масла ІМХО, машина не відчуває заміну. Просто потрібно крім заміни масла, ще й програмно вказати це борт-комп'ютеру. Думаю це простіше тобі буде зробити з сервісах, ніж купувати чи самому паяти :mrgreen: спеціальні шнурки.
Відповідь: Проблема, замена масла Втомто и дело что я невкурсе как работает этот принцып, масло уже сменили а вот как в компьютер внести информацию что уже масло сменили я незнаю. Кто-то ведь уже явно сталкивался с такой проблемой, должно же быть решение.
Відповідь: Проблема, замена масла Я не думаю, що машина має тільки на авторизованому сервісі проходити заміну масла і це має робитися через компутер. Думаю вона має там відчути відкривання кришки чи заміни фільтра чи ще чогось, ну не думаю що це кожен раз треба прошивати через комп на авторизованому сервісі.
Відповідь: Проблема, замена масла При заміні масла обов"язково треба обнулити Комп (опція контролю заміни масла), і виставити всі лічильники на нуль. В нас це роблять за 15 хв. А в столиці тим більше.Пошукай сервіс з компом і поясни ситуацію, любий нормальний майстер це повинен знати!
Відповідь: Проблема, замена масла А він не відчуває, в ньго вписують пробіг авто коли міняли масло і пробіг через який масло треба знову міняти.
Відповідь: Проблема, замена масла Я думаю можна якщо маєш відповідне програмне забезпечення,всі штекера і звичайно комп. Простіше поїхати на сервіс - це не дорого!
Відповідь: Проблема, замена масла Та шо ви говорите - я в свому патяті сам збиваю ту байду за 10 секунд. Так як в мене вона налаштована на 15 тисяч, а сервіс я роблю раніше. А спрацьовує вона тупо по кілометражу. Є певна комбінація клавіш, повороту глюча і т.д. Скажи яка машина (рік, двигун, точну модель) спробую щось найти. З іншого боку можна і до офіціалів заїхати - ті теж тобі все це зроблять, думаю що не за дуже дорого.
Відповідь: Проблема, замена масла На, скачай і дивись, але на даному форумі пишуть що на різних машинах по-різному... На деяких без втручання в "мозги" це неможливо... http://www.vw-bus.ru/forum/download.php?id=78 або так http://www.vw-bus.ru/forum/download.php?id=80
дещо перегукується із моїм останнім постом. та все ж. поміняно масло і т.д. зараз хотів би обнулити датчик проходження тех сервісу. хто може допомогти? а.м. Кадді, 2006, 1,9 ТДІ.