Всім привіт. От виникла проблема на Сихові з автостоянкою. Поки що ставлю на ніч, а зранку забираю. Але хотілось б знайти постійне місце. Може хось з вас, чи з ваших знайомих здає місце чи гараж. Буду дуже вдячний. З мене пиво 5 пляшок і чіпси
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Якщо машині менше 20 років і коштує вона штук 8-12 уйо то її краще за все застрахувати і не паритися. Майже ті самі бабульоси за рік підуть на стоянку, а так можна залишати застраховану машину під під"їздом і не намотувати кільометраж щоранку до стоянки.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові А яка така страховка є для машини до 20 років. Наскільки мені відомо, повне КАСКО йде на машини до 8-10 років. Чи може вже щось помінялося? І які тепер нові умови?
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Я особисто в "Українській страховій групі" страхувався. Там мені сказали що до 20 років авта страхують.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові класна математика, мені сподобалось Дійсно стоянка 7грн*30днів*12місяців = 2520 грн Єдиний налом що страхова повної вартості машини чи деталей старшої 2-х років не виплачує і чим старша тим менше.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові При викраденні виплачується та вартість на яку машина страхована мінус франшиза (5% кажись), а от при ДТП - вартість роботи - 100%, а вартість нових деталей із врахуванням зносу На мою машину (9-ти річна) виплачують тільки 30% від вартості нової деталі...
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Отож. Тому доволі сумнівна економія особливо для тих у кого під домом вічно мафони тиряють розбиваючи шкло. Хоча на дорозі спокійніше
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Є тоді сенс придбати мафончик такий щоб "морда" знімалася, або "оборотєнь" і проблєма вирішена... А ще дієвіше на живця тих урюків піймати, хто тиряє, і зробити масажик печінки і нирок:twisted:
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Та в мене є повне КАСКО, але по страхівці все страхується окрім коліс (можуть зняти чи порізати) тут на Сихові, є тенденція паливо зливати (в знайомого в бумері лючок бензобаку виламали). Краще вже на стоянці. Та й по стахівці в мене фрачиза 100$. По дрібницях невигідно кожного разу в страхову звертатись.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Ну не знаю... Живу на "Санта-Барбарі", у мене у дворі сусіди залишають Аудюху квадро року 2007, Гранд Вітару, нульцовий Акорд і Патруль... А там колеса Р17 і вище...
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Франшиза визначається при укладанні договору страхування. вона може бути і 20% і взагалі її може не бути. Якщо треба ще щось про страхування - див допис №12. А як зараз у Львові вночі? Так само пусто як і роки 3 тому? В Києві на вулицях ночують гори дорогих іномарок. В деяких елітних районах стоять ряди з машини, ціною понад 100 000$. Ніхто з них не париться стоянками. Причина мабуть у тому, що є мала ймовірність викрадення саме твоєї машини, адже по вулицях стоять тисячі інших. І взагалі, хто сказав, що на стоянці безпечно? Я переконаний, що у Львові 100% стоянок беруть гроші за перебування машини на їх території а не за відповідальність перед викраденням. Моєму сусіду у Львові вкрали машину зі стоянки на Короленка - сторож сказав, що думав що на машині виїзджає власник, не придивлявся. Суд нічого не доказав, бо стоянка ніколи і не брала відповідальності за безпеку. Не звільнили навіть сторожа. Ще один випадок - не так давно зі стоянки на Хмельницького вкрали Т-4 власника мережі ювелірних салонів у Львові. Так той не те, що не міг нагнути власників стоянки, а навіть не зміг отримати виплату від страхової - його поліс діяв тільки на офіційних стоянках які щовечора підписувалися за машину, видаючи відповідний документ. Дана канторка не мала документів встановленого зразка і забила на будь-які папірчики, як і більшість стоянок у Львові. Думаю, таких випадків море. Так що найкраще не паритися і лишати машину під вікнами, але потратити трохи грошей на її захист. І колеса і бак можна обладнати спеціальними системами і зв'язати їх з пейджером - нічого неможливого тут немає.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Згоден, можна і колеса захистити і бензобак. Але різні вандали бувають, можуть порізати шини, виламати лючок, подряпати, розбити скло, фару. І на стоянці можуть подряпати, побити, але там це стається випадково. А на вулиці під будинком... Знаю, що зі стоянок викрадають теж, але в мене по КАСКО є пункт, що зберігати можу будь-де, хоч під домом. Про викрадення я не переймаюсь. Просто не хочеться щоб машину покалічили
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Мається на увазі, що машини з такими дорогими колесами не бояться лишати під під"їздами:smile:... Додано через 5 хвилин Сорі за некоректний виклад у попередньому коментарі. Малося на увазі конкретно мою страхівку. У мене там франшиза 5% і у цій страховій така франшиза при угоні є мінімальною. А з тим, що на стоянках ніхто за твою машину не відповідає, згоден на всі 100%. Знаю купу випадків, коли на стоянці машину "черканули" і винуватця не знайшли. Додано через 17 хвилин Цілком зрозуміле і природнє бажання. Тільки це коштує 500 уйо в рік + кожен раз пробіжка до стоянки...
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові Якраз такі колеса (17 і більший розмір) знімати ніхто не полізе, хіба шо відморожені наглухо. По-перше, важче зняти, по-друге важче продати, по-третє відносно небагато таких комплектів в місті, тому легко можна спалитись. А от 13-14-15ки луплять на ура, навіть залізні диски, головне шоб гума добра була. Заберуть на любому базарі, питань задавати не будуть, впізнати шанси мізерні, тим більше шось доказати.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові А я чув випадки, коли обнюхані малолєтки (мабуть) кидали цегли через паркан стоянки просто так, для забавки. А може для того, щоб слухати оркестр сингалок... Вони знали, що так їх не дожене ані сусід, ані сторож (якому треба оббігати 300 метрів паркану, лишаючи 200 машин на Волю Божу) ані пес стояночний, якому не менше западло бігти 300 м в один бік аби дістати цеглою по карку. З цього погляду краще під будинком, є сусіди, в досяжності працює пейджер, є шанси добігти до того, як машина або щось від неї поїде.
Відповідь: Проблема зі стоянками на Сихові і шо воно дає? на радіо базарі можна купити панельку до любої магнітоли