Добрий вечір,сталась поломка зараз постараюсь її росписати, в мене гольф 2 1988р 1.6 бензина,вертаючись додому з роботи замітив що світиться лампочка зарядки акумулятора(можливо вона по інакшому називається)суть в тому що коли заводжу машину при прогазовці повино акумулятор відключити і машина має працювати на генераторі,а чомусь не працює на генераторі ,при зняті клеми з акумулятора машина автоматично глохне...думав можливо шиколадка,поставив нову но нічого не змінилось садить акумулятор,сьогодні зняв генератор і заніс до майстра на вул.Під Дуба...зробили діагностику генератора ,майстер сказав що все з ним добре і зарядку дає нормальну...почистив клеми на масу і до самого генератора но лампочка світиться далі ,машина не працює на самому генераторі і садить акумулятор підскажіть будь-ласка в чому причина і що можливо перевірити.Як майстер сказав по цьому опису можливий поганий діодний міст але все з ним впорядку.Дайте якусь пораду
в мене таке було то робив генератор: діодний міст був поганий і обмотка може заїдь ше до якогось майстра зара майстри різні є))
Дріт ламається на проміжку 5-10 см від генератора. Але перевірити весь не буде зайвим. Про колір на Г2 не підкажу, але з того що бачив в Донєцкого, то він був синім, хочам Донецкий міг доточувати і не в колір...
цвет провода точно не скажу - возбуждения вроде синий - постарайся найти специализированый сервис у меня недавно было тос=чно тоже а 120 генераторе. на сервисе проверили все по частям: обмотку якорь шеколадку - проблема была в диодном мосте -560 грн (диодный мост втулка подшипника + работа) - есть возможность возьми генератор (заведома рабочий) поставь себе если зарядка есть и тебе говорят что реле(шеколадка) рабочая меняй диодный мост или генератор )))
Привіт Сам , тестером перевір ток збудження . Ще можеш перевірити роботу генератора : ( короткочасно подай на клему "маленьку" + плюс з акума , якщо генератор запуститься то шукай обрив. )
я на сихові свій генератор робив, навулиці Антонича на гаражах, там при вході біла автомийка якщо тре можу телефон майстра найти
Дякую за поради,найшов причину це перегнивший дріт ізоляція трималась а дріт вже ні...премотав:gamer: ізолентою і все працює на шроті на днях куплю дріт до генератора