проблеми з мафоном Pioneеr

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем serg9, 11 чер 2009.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Стоїть у мене в машині Піонер, грає мр3, вроді все нормально. Купував його новим, але десь через пів року почався глюк - коли хочу витягнути диск, то мафон його може по пару раз не видавати. Я собі думав подивитись, але руки все не доходять.
    А сьогодні зустрів одного знайомого і вирішив поколупатися в його фонотеці в машині. Він мені люб"язно почав вставити різні диски на прослушку і шо він видав - "замахали ці Піонери, це їх повальна хвороба, вони не хочуть випльовувати диски. у мене уже 4-й піонер і зі всіма така проблема. Вирішується вона за 5 хв. і за 5 грн. підтяганням якоїсь там пружинки, але часу на то ніколи нема".
    І дійсно, його Піонер так само як і мій не хотів по пару раз видавати диски.
    Я прозрів. Кажу шо у мене тоже так. А він каже шо то у всіх Піонерах таке.
    Отже, хто може підтвердити чи спростувати його висловлювання, і якшо це дійсно так - то як цю болячку за 5 хвилин усунути, бо у нього запитати не встиг.

2. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    В мене теж таке спостергається + ще декілька проблем які почались зовсім недавно... деякі кнопки на панелі управління відсихають колись допомагало зняти і поставити панель тепер і це не допомагає. Задумав над покупкою нормального мафона.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Серг9 - не слухай всяку фігню на рахунок пружинок і не думай нічого там підтягувати. Піонєр - він і в Африці Піонєр. нормальні це магнітоли. За два роки нема проблем, крім тих що в тебе.

береш знімаєш кришку патіфона і всі пласмаски і всякі ролікі і крутящієся елементи гарно чистиш від грязі. її там назбиралось мнего. потім акуратно!!!! мажеш смазкою для люків (чи ін, щоб була не густа сильно) по пару міліграм на кожен рухаючий елемент на кожен ролік і т.д. сам побачиш.
    Тільки коли будеш розбирати - приготуй гарного пінцета - без нього діла не буде

4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    +1:) Я піонерами користкуюсь вже давно, так є в них такий глюк, але все чиститься і вистачає знову на роки:drinks:
    П.С. Міняти можна, на ще кращий Піонер:) або на Алпайн або на Клеріон

5. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Через пів року треба в гарантію такий мафон здавати.
    В мене стоїть Піонер - працює відмінно!
    Така хвороба є в і в інших виробників. Мав Блаупункт три рази здавав на сервіс з хворобою "проблеми з відкашлюванням дисків" Потім купив LG б/у яка абсолютно коректно працювала навіть на свою ціну.(то ще на Кенгу було)

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Кстати не только Пионеры этим страдают,у меня стоит КЕНВЕД б\у все зашибись но я заметил что и там такая проблема просипается с выплевыванием дисков!!!:bomb: Подхаривает такая шняга!!!

7. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Народ дам дружню порадукупіть маг з ЮеСБі ФЛЕШКОЮ і ніякі западання і ями на дорогах в перешкоді не стане... а в плані користування і оновлення музики флешам рівних немає) тимпаче можна купити бюджетні моделі типу Челенберг, або Пролоджі, в яких йде прямий шнур на флешку.

8. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Є думка, на достовірність і правдивість якої я не претендую, але флешка, є такою собі ку..вою, яка розносить віруси. Можливо хто наведе аргументи і мене заспокоїть, але свого часу це вплинуло на моє рішення відмовитись від купівлі мафона з USB входом.
    Чесно кажучи не знаю чи шкодить воно насправді чи ні, але....
    Карочче тема для розмови є, всім фаєєєєр)))))

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    мій Піонер був один не знайкращих за 500 грн. модель не пам*ятаю, але на ямах я не мав ніяких проблем

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    в мене сонька з юсб входом. купив флешу на 8гб, записав зі свого ПК музику (коип без вірусів) і вона в мене в мафоні так і стерчить, знімаю хіюа для поповнення колекції. в інші ПК втавляти - зась!. ніяких глюків нірізу не було, все на вищому рівні.
    ПиСи. на 8гб влазиться прибл 2000 треків. на болванку 150 з силою.

11. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    нУ І ЩО ТУТ ЩЕ ДОБАВИТИ??) СТОСОВНО ВІРУСІВ....НЕПРОВІРЯВ..АЛЕ ЗАКИДАЮ НА ФЛЕХУ ТІЛЬКИ МУЗИКУ..ДЛЯ ВСЯКИХ ФАЙЛІВ МАЮ ІНШУ ФЛЕШКУ....ВСЕ ПРОСТО. І НЕМА ЗА ЩО БОЯТИСЬ:dance::dance2::music:

12. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    ну віруси не треба просити ;)поселятись
    До речі мав цікавий момент коли підключили фотокамеру до ноута, то на останньому антивірус просто взбісився:Dвід того що жило на камері, я так підозрюю на його флешпамяті
    Тому і підозрю, що вони можуть нахабно переховуватись і на іншій техніці

Останнє редагування: 12 чер 2009
  13. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    У мене Піонер! Юзаю рік, ані глюків на ямах (це при жорсткій Гольфівській підвісці), ані глюків із випльовуванням дисків не було (а диски я міняю часто)!!!!! Якістю звуку, роботою та функціями мафона цілком задоволений!!! :dance:

14. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    НУ ГАРАЗД.. А мр3 ДИСКИ НЕ ВСІ СТУДІЙКИ СУЮТЬ. ХТО ЗАСОВУЄ І ТАКІ ЯКІ ДОМА ЗАПИСУЄ..ТОБТО СУТЬ У ЧОМУ..ЩО ВІРУС МОЖЕ ПІДСТЕРЕГТИ НАС СКРІЗЬ)):crazy:

15. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Касперський рулить! Тобто дома закину болванку на комп і перевірити її думаю не складно!

16. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Так само не важко перевірити і флешку. Тому взагалі не розумію причин не використовувати флешку в якості музичного носія через віруси.

17. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Аргументовано, но...
    Сідає в твое авто кобіта, чи друг, і каже в мене така музичка модна на флешці, а ти їй, "Іді правєрся:lol:до дохтора Касперского"
    Анекдот в тему:
    Він і вона після сєкасу!
    Вона:-А в тебе є довідка, що ти здоровий?
    Він:-ТАК Є!
    Вона:-Можеш її порвати!!!

18. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Теж переважно користуюсь тіки флешкою 4гб. Глюків за 1 рік часу теж не було. Я також небачу причин не використовувати флешку!

19. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Так хай втикає флешку. Магнітолі ж до вірусів абсолютно все одно, бо в ній нема операційної системи, для яких віруси й написані, і крім музичних (іноді відео і текстових) файлів воно нічого не зчитує. Як принесе віруси на флешці, так їх і забере.
    Р.S. Анекдот супер )))

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    я тебе підтримую. віруси написані під ОС. на прошивку магнітоли вони діяти не можуть (хіба є злобні хацкери, які вирішили поламати всі мафони і написали вірус, який може пролазити в прошивку. але прошивки є різні і їх БАГАТО). :drinks:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)