Проблеми з проводкою

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем DEMO, 5 лис 2007.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Маю проблему правий стоп/поворот і т.д. світить слабше ніж лівий знаючі люди після замірів казали що в мене "+" справа слабший ніж зліва і це може бути викликане перетиском якогось дрота за рахунок чого опір збільшується. Порадьте будь-ласка або куди самому глянути в першу чергу або куди звернутись (бажано район Податкової). Ага і не знаю чи повязанло то чи ні але в мене інколи права колонка перестає грати даш більше гучності знов починає грати. Думаю то не повзянано але для цілісності картини най буде :))

2. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987
    Відповідь: Проблеми з проводкою

Наскільки я знаю про стопи і т.п. що там спільний для всіх лампочок мінус тобто маса. Плюс подається на кожну лампочку окремо. Може у тебе проблема із масою правого плафона. Або плюс слабо контачить на роздачі в щитку запобіжників і реле.

• Подобається Подобається x 1
  3. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Зніми її і подивись, може волога всередині...
    А колонку - витяни мафон і подивися чи дроти добре скручені. І там де колонка- тоже подивись чи контачить файно.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Цікаво було б почути як проводились "заміри" слабкого плюса.

Додано через 2 хвилини
    На рахунок колонки то перекинь дроти навпаки з лівої колонки на праву і навпаки тоді побачиш чи то колонка сама глючить чи то мафон/проводка гонить.

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

тестером мірялась сила струму наскільки я бачив і на лівому ліхтарі вона нормальна а на правому нижча ніж на лівому, а може і опір простопоміряв продзвонивши і побачив що на правому опір більший ніж на лівому. Я можу помилятись на рахунок термінів я в тому не сильно рубаю. Але в правдивості замірів я не сумніваюсь.

Додано через 5 хвилин
    я так розумію то ти про задній фонарь якшо так то там нема вологи знімали і дивились тим більше що ту проблему я влітку ще побачив тоді жара стояла. Просто був забив на то але тепер совість мучить шо може раптом ізоляція прогоріти нах в місті перегину чи перетиску, звичайно якшо він є, і може утворитись вогненебезпечна ситуація.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

опір якого проводу? Їх там десь 6.

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

він міряв для стопа. там тільки два контакти.
    але в мене така ж проблема і для поворота я так думаю шо беручи до уваги то шо написав M&K вище,і якшо так дійсно є
    то проблема десь ще до розподілу плюса на всі лампочки тобто для тих всіх плюсів які ідуть на кожну лампочку є спільний дріт в якому і є проблема. лишилось тільки взнати де ті плюси на кожну окрему лампочку розподіляються.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Цей дріт являється мінусом!!! Тобто массою. Решта дроти по схемі йдуть через різні місця до блоку запобіжників і акума.

9. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

ти хочеш сказати що проблема не в плюсі а в масі ?
    маса є спільна і для правого і для лівого фонаря то ж і світили би вони однаково. Тому схильний думати що проблема все ж таки в плюсі. Ото ж треба знайти по схемі кудою ідуть тих 6 дротів до заднього правого фонаря я думаю вони ідуть через одну точку. і шукати проблему в місці спільному для всіх лампочок того фонаря.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Так!

Твоє твердження не зовсім зрозуміле. Масса є спільна для всієї машини - це кузов, і для забезпечення нормального живлення контакт масси зі споживачем повинен бути дуже добрим!

11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

ок ясно ти пропонуєш почистити контакти заднього фонаря до кузова ?
    а де він знаходиться конкретно той контакт а то я шось не побачив де він до кузова підєднаний а може просто не звернув уваги.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

По ідеї масса хренова в джгуті який туди підходить... короче тре залазити в багажник і втикати.

13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

з язика зняв.

ого то новий спосіб може напругу?

точно:!:

14. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

може напругу казав же шо в термінах не орієнтуюсь достатньо шоби мої слова сприймати як привід для звинувачень в некомпетентності ;)

Додано через 1 хвилину
    дякую всім хто відгукнувся на днях полізу в багажник (ще один привід порадіти з того що в мене універсал) і попробую поковирятись в тому жгуті, позачищати контакти, розібратись де там маса, залізти до колонки... і т.д.

15. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987

Найди на схемі розміщення лампочок масу і кинь її на кузов і тоді подивишся чи щось змінилося. У мене на початку така сама проблема була бо вода затикла і маса відігнила.

16. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

На мою думку проблема саме в масі самого плафона. Підкорочування плюса приведе до спаду напруги в цілому по всій машині. Як не як це закон природи. А ще як би проблема була в плюсі то періодично малоб визаджувати акамулятор. Тому я за погану масу в плафоні.

Ну колонки то в мене є припущення. Можливо в тебе ситстема така. Магнітола - Фільтер (з роздачою сигналу на задні і дверні колонки) ну і самі колонки. Якщо в тому фільтрі кондюки повсихали то буде саме така картина. Фільтер знайти просто, як правило це такі коробочки чорні біля задніх колонок. Якщо моє припущення вірне то не соромся. Бери кусачки відрізай і пускай на пряму. Але в такому випадку від дверних колонок краще відмовитись. Ну і незабувай що і сама магнітола може бути усохшою.

17. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Недавно здех акум який я купував 2 місяці тому. Зарядили. Побачим чи знов не сяде.

Колонки то думаю шо то банальний обрив\перегин. Фільтра нема з заду.

а взагалі планую поїздку до електрика бо шось мене моя проводка не обнадіює.

18. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Я думаю що це вірне рішення. Ато не приведи господи і згоріти машина може рано чи пізно.

19. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

До речі в мене така сама проблема з проводкою. Я тепер знімаю клеми з акамулятора, щоб він несідав. Ніяк неможу зібратися до електрика.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)