Проблеми з щепленням!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vexler, 5 жов 2010.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Всім здоров!
    Потрібно нормального майстра, який шарить в коробках та щепленні, бо в мене щеплення почало жити своїм цікавим життям)) Хід педалі щепленння поганий + переключення передча мені не подобється...Корзина і тп. міняно раніше...Моє шаманство не помагає і здається тросик падло десь глючить....коротше кажучи треба то все напевне розібрати повністю і поставити як книжка пише + на коробку глянути.

Хтось підкаже контакти толкового майстра? Дякую!

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Приїжджай подивимось.

3. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Мені теж треба буде скоро заміняти все зчеплення, це куди і до кого?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Дзвони 097 544 68 49 Юра

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    Сорі що в чужій темі, але такі проблеми....
    Колись мав проблдему з тим що щеплення у мене буксувало, при розборці було виявлене масло на диску щеплення, диск був замінений, сальнік на штоку щеплення теж під заміну.Відкатавшись рік, знову відчув що є букси(на загруженій машині) заліз а там масло, замінив сальника на штоці, замінив втулку і ще один сальник(більший) на штоці, але букси щеплення всерівно є, якщо на третій передачі педальку до пола - є букси(. Думаю що це вже проблема в корзині:? у мене розмір 210мм. біда не дешева... хтілось би впевнетись що то дійсно діло в ній?

6. kym

kym Аксакал

a 100
    А сальник на колінвалі міняв...? З коробки масло рідко коли йде там нема такого тиску,як в двигуні. Можливо на маслі підпалив саме фередо. Якщо лепестки на корзині цілі і не сильно протерті і пружини цілі то корзину миожна не міняти.

7. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    сальник колінвалу цілий, масло заливало саме з коробки через шток (позиція 24), замінивши сальник(поз.16) проблема зникла, але боюсь що торба нажимному(поз.1)... хоча звигляду він ще бадьорий, дис щеплення новий сакс, км. 350від сили відїздив.

просто ціна нажимного гривень 700, бідово буде якщо ще його заміню, а проблема не спаде( і букси будуть(

8. kym

kym Аксакал

a 100
    А що він у тебе з золота зроблений... Весь комплект : корзина, диск, вижимний 600-700 грн коштує

9. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    во картинка
    у мене на 210мм,
    SACHS 3082 149 436 пробий номер побач ціну(

Останнє редагування: 15 жов 2010
  10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    в мене до 650гр.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Не пробивав але то напевно весь комплект а не вижимний.... окремо вижимний десь 50 грн.

12. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    3082 149 436 один нажимний, кажуж цына до 700грн, з екзіста мені буде 606грн, без доставки.

13. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Проблема з щепленням.

Народ, хто знає скільки може коштувати кронштейн педального вузла на В3? Сьогодні остаточно лопнув, щоб доїхати до найближчої стоянки (в суботу всі сервіси закриті) мусив руля натискати вниз, тоді якось педаль зчеплення трохи припіднімалась тоді тільки міг включити передачу ... давно казал що кронштейн має тріщину а було впадлу робити

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Його можна заварити. Тільки все треба знімати

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну якщо на твоїй екзісті вижимний 606 грн то пішла та екзіста .............

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Міняли клієнту на Г-2, казав що купив на шроті за 100грн. весь педальний вузол в зборі

17. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Думаю все ж таки краще буде поставити інший..?

18. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    звісно що інший краще, але як варіант то заварити можна, у мене заварений, вже три роки катаю.

19. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ти певне не зрозумів, то не підшипник вижимний, а цілий вижимний диск,з лепестками((

20. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    це називаеться корзина.

Якщо на міліціонера назвати голубим то він сильно образиться, і його мало хвилюватиме що ти мав на увазі колір його форми.

Останнє редагування: 23 жов 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)