Проблеми з термостатом

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Серий, 14 січ 2009.

1. Серий

Серий Новачок

Ауді 80
    Після заміни термостата температура двигуна майже постійно 90 град., не вмикається велике коло обігу охолоджуючої рідини.Підскажіть, хто знає при якій температурі повинен відкриватися термостат на велике коло, і яка має бути робоча температура?

2. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Це для моєї, Ауді 80 Б4
    а температура 90°С це є нормально, також для моєї

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Ти дивився на термостаті надписи, там написано? Зараз вже пізно, але термостати є які відкриваються раніше, а є які пізніше.

Як ти їздиш, і чи взагалі їздиш???, коли невмикається велике коло, вона вже мала би кипіти і...

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    У мене таке враження, що навпаки весь час йде велике коло

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Саме простіше, помацяй шланги!!!

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну 90 градусів це нормально!
    Якби не відкривалося велике коло то температура валила б за 100! А якби навпаки одразу відкривалося, то дуже агресивно і довго треба було б їхати шоб 90 було...
    Та що на вигляд все нормально ніби... А дого яка температура була нормальною?? І як зараз їздитться?? Швидко розігрівається?? Температура тримається позначик 90 і не збільшується і не зменшується поки ти їздиш??

7. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    У мене коли термостат був постійно відкритий, зимою на трасі взагалі машина недогрівалась, бо все тепло через радіатор охолоджує.

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Як власник Ауді, скажу, що проблеми з датчиками ОР то болюче місце. Не знаю твого мотора, але в 80 є два датчика температури ох.рідини, один білий 2 контакти іде на мозги, 2-гий 3 або 4 контактний( коричневий або зелено-синій) іде на приборку і контрольну лампу.І саме датчик з приборки переважно глючить( показує завищену темп)

9. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    В мене після заміни синього датчика приборка почала показувати трохи меншу температуру, але вентилятор включається справно. Може бути погано настроєний датчик, показує на панелі більшу т-ру, а наяву все окей.:bye2:

10. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Привіт всім!Порадьте, термостат заклинив я його викинув їжджу на великому колі.Це може зашкодити мотору в літку? Дякую

11. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ні, аж ніяк і особливо літом.

12. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Дякую тобі за пораду!!!

13. Pol

Pol Super Moderator