відвалилась випускна труба(здається так називається) порадили поставити від девятки(дешевше від труби для гольфа) і незнаю шо робити,ставити від девятки чи краще вже від гольфа ше я відламала ручку яка відкриває бардачок,і потрібан сальник правої коробки передач,де це все можна купити) Наперід дякую!
Можна від девятки, а можна на шроті підібрати рідну в доброму стані буде дешевше... але то треба дивитись чи просто труба чи глушник з трубою... може там просто доштукувати і приварити. З ручкою до бардачка ... то біда.... для кобіти....))))))) якщо серйозно то якщо вона "погано" зламалась то треба цілу кришку бардачка . От з сальником ...питання треба уточнити звідки він... бо не буває правої коробки передач... я так зрозумів що це на коробці передач з правої сторони... але з правої сторони нема сальників є зліва між двигуном і коробкою передач. справа є сальники між двигуном і шківами. Перші дві позиції можна купити на шротах. сальніки тільки нові в магазинах але треба код двигуна.... хоча на 1.8 вони майже всі однакові.
Дякую) бачу я ше всього незнаю) взагалі то відвалилась тільки труба але сам глушнік трохи вже пробитий і машина трохи реве,я так думаю шо вже краще поміняти і трубу і глушник) а за бардачок розстроєна,в ньому всі документи від машини,це я так їхала вчора з Хмельницька, шей як на зло гаїшніки зупинили,а документів показати не змогла ,правда розійшлись " по доброму" за 150грн),труба тоже відвалилась по дорозі в Хмельницьк ,ото пригоди в мене
За звичай відвалюється в місці де труба приварюється до глушника... то не є велика проблема... добрий зварювальник ставить бандаж і воно краще як нове виходить.
Ні. Брати від Г3 треба! Не біда. Мій друг у свому венто вважає це перевагою бо просто так в бардачок ніхто не залізе. Щоб відкрити бардачок треба лише запхати ключ в дирку від ручки бардачка і нащупавши там ричаг натиснути його ключем вниз. лягаю спати з класним настроєм!