Проблеми з задніми гальмами

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем bodia, 21 вер 2011.

1. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    Всім привіт!
    В мене така біда коли різко тормозиш сунуться тільки передні колеса,
    задні майже не тормозять. Пробував міняти робочі циліндрики недопомогло,
    основний прікол в тому що коли прокачуеш тормоза то в задньому лівому завжди повітря виходить(як таке може бути). Я вже досить довго з таким катаюсь і рідина з бачка не пропадає, і нігде не тече навіть незнаю шо може бути. На СТО сказали шо то головний гальмівний підсасує повітря, хіба може йти підсос повітря і непропадати рідина?
    Підкажіть чи поможе заміна головного циліндра, може хтось з таким стикався.

авто Пассат б3 1993р.в задні тормоза барабанні.

PS
    І якщо міняти головний то який брати бо є і чавунні і алюмінієві,
    чи дешевший буде нормально працювати?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Підсос повітря може йти коли в заливному бачку рідина нижче шлангу в ГТЦ. Або коли рідина чуть вище шлангу і при їзді коливається і повітря попадає в ГТЦ. Сам ГТЦ - це своєрідний насос - прес, який або стискає рідину або відпускає. У 70% випадків повітря попадає через манжети з сторони педалі, як тормозної так і зчеплення. Подивись в салоні.... там рідина може по чуть чуть втікати під покриття і не видно

3. bodia

bodia Active Member

Ну при їзді згідний але коли прокачую тормоза яж не їду)))

хіба вона буде в салон попадати? Я думав шо в вакуумний підсилювач.

Але всеодно залишається тільки заміна ГТЦ я так зрозумів

Кум а підсос може бути на тому нагрузочному клапані шо зліва ззаду авто?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Чому заміна ГТЦ...? мохна поміняти тільки манжети є спец. ремкомплекти. Заміна ГТЦ тільи коли в ньому вже раковини є.
    Може підтікати всюди де є зєднання, але в тих місцях має бути мокро бо підсос іде коли ти відпускаєш педаль.... коли тиснеш то іде тиск на зовні. Якщо в тебе в системі повітря то або десь пропускає - підсос. або не до кінця прокачана система. До речі якщо була сильно завоздушена то прокачати цілий мінінгіт.... там ціла процедура по кожному колесі і треба починати з лівого переднього і закінчувати правим заднім і не прозівати щоб у бачку рідина впала нижче шлангу ГТЦ

5. bodia

bodia Active Member

Дякую за поради Кум.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)