Проблемка з сигналкою

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем scirocco, 23 лис 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Після заміни батарейки перестав працювати основний брелок. Тобто він працює, посилає сигнал, але машина не відкривається. Наразі користуюся запасним брелком, він працює нормально. Пейджер в основному брелку працює, тобто, коли я відкриваю чи закриваю машину він пікає як і колись. Сигналка Шеріффф ХЗХЗ (найдальшої дії зі всіх) Що робити?

2. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990
    Відповідь: Проблемка з сигналкою

Справа досить сумна. Можливо що цю проблему зможе вирішити тільки виробник. На разі можу припустити що дана мдель сигналізації працює по алгоритму з плаваючим кодом (Варіантів такого захисту безліч). Справа в тому що з якихось причин в брелку був втрачений останній код і тепер пульт не в змозі синхронізуватись з охоронною системою. Порадити можу тільки (надія слабка) одне витягни ще раз батарейку і зніми клему з акамулятора. В результаті є надія що лічильники обнуляться в обох приладах і алгоритм почне працювати з нуля. Правда придумати собі неможу як ти таке утнув. Маю на разі підозру що перепутав полярність коли вставляв батарейку, це могло привести до такого явища.

3. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052

Тоді спробуй скористатись інструкцією і кнопкою Валет, стри пульт і пропиши його заново в систему всі коди обновляться, повинно допомогти.

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене було таке саме я десь писам. Проблема вирішилася сама по собі поки я користувався запасним брілком то той через два місяці сам запрацював я випадково нажав на кнопку і все працює. Правда тиждень тому знов шось перестав працювати вот я його положив на два місяці а поки іншим користуюся. (старенький брілок мкабуть замучився треба перепочити)

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

+1. Так і потрібно зробити.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Не кОпайте по нирках, інструкцію я десь провтикав. Перед тим, як посилати мене в гугль, врахуйте, що я не знаю номера моделі :)

7. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

Клубна карта:
    000052

Ссилака на сайт виробника, знаходь свою сигналку (приблизно) загальні принципи програмування пультів однакові качай і програмуй.
    http://www.piti.ru/catalogue/?id=67

• Подобається Подобається x 1
  8. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984

Я з такою проблемою стикаюсь майже кожен день. Треба перепрошити брелки (всі одночасно). В інсрукції все сказано.Це займає 30 сек.:-D

Додано через 21 годину 0 хвилин
    Для початку треба знайти кнопку ВАЛЕТ.
    Потім увімкнути запалювання і 3 рази її натиснути.
    Коли вона запікає (Сигналка) натиснути на брілку кнопку поставки на охорону 1-го брілка вона запікає потім аналогічно 2-го.
    Після прошивки брелків вимкнути запалювання , вона запікає ,увімк. і знов вимк.запалювання.
    END.

• Подобається Подобається x 2
  9. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Дивно. Чому ты називаеш цю процедуру перепрошивка? В моэму розумінні це зовсім інша процедура. Випаяти пік контроллер, підэднати до програматора і залити прошивку. Це більше схоже на відновлення заводських налаштувань.

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Роблю ці дії, ніхто не пікає. Хіба брелок через кілька секунд, каже, що немає зв'язку.

11. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

Клубна карта:
    000052

Запись кодов новых передатчиков (F13 – состояние Секретный код).
    1. Снимите систему с охраны с помощью брелока или вводом секретного кода кнопкой
    "Valet", т.е.:
    а) включите, выключите а затем включите зажигание,
    б) с помощью переключателя Valet введите первую цифру кода (количество нажа
    тий кнопки Valet соответствует одной цифре кода),
    в) выключите, а затем включите зажигание,
    г) с помощью переключателя Valet введите вторую цифру кода (количество нажа
    тий кнопки Valet соответствует второй цифре кода),
    д) выключите, а затем включите зажигание. Система должна подтвердить звуковым
    сигналом ввод правильного кода.
    2. Нажмите кнопочный выключатель Valet 3 раза. Вы услышите один длинный сигнал сирены.
    3. Нажмите кнопку 1 (рис. 1) первого брелокапередатчика. Система подтвердит запись
    нового кода брелока в память звуковым сигналом.
    4. Нажмите кнопку 1 (рис. 1) второго брелокапередатчика. Система подтвердит запись
    нового кода брелока в память звуковым сигналом.
    Внимание!
    Помните, что каждая операция записи кодов новых брелоков удаляет из памяти коды старых
    брелоков и должна быть выполнена для всех брелоков за один раз. Система поддерживает
    в памяти до четырех кодов брелоков независимо от того, коды четырех разных брелоков или
    один и тот же код записывается в систему четыре раза.

12. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984

Якщо не проканує варіант, який я написав то ймовірні причини:
    Після увімкн.запалювання пройшло 10 с.
    У тебе стоїть персональний код.
    Неправильно підєднаний жовтий дріт(запалювання від сигналки).
    Витягнута фішка з блоку сигналки(ВАЛЕТ).

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

усьо завтра-позавтра буду колупатися

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

О, вже раз пішла така тема:
    В мене робота біля Патона-Виговського. Машина стоїть у дворику між апаратними станціями КабельногоТВ і атс Укртелекому. Раніше тут стояв червоний ВАЗ 2109 і його сигналка просто так завивала і затикалась без видимих причин. Це було приблизно раз або два на тиждень (весь день стоїть то попікує то повиває). Недавно почув знов те саме, але виглянув у вікно - девятки немає, мій Гольф таким почав страдати. Сьогодні весь день така фігня! Такого більше ніде де б не ставив не помічав. При чому коли відкриваю з пульта то машина не пищить так як би наприклад був удар а відкриває ніби ніц і не було.
    Які думки?

15. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

порча.
    може паранормальні хвилі

16. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Мужики, може ви вкурсі, вмене зтого-нісього спрацювала сигналка і закрила машину, що це таке, що на неї найшло?

17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

18. Romko

Romko Active Member

VW Vento

порча.
    може паранормальні хвилі

А як ту порчу знімати? Взяти бубн і побігати з ним круг машини ;)

19. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

і покурити з другом в машині чарівного зілля, даби злі демони покинули автомобіль

20. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Я всеж з бубном побігаю ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)