Проблемы с тросиком сцепления!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Dino_grey, 16 чер 2009.

1. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    У меня возникли некоторые проблемы с тросиком сцепления!!!!
    Суть проблемы:Сомо сцепление очень низкое (сам трос находится под бачьком с антифризом) И при этом идет очень большой износ самого тросика!
    Если я поднимаю трос выше бачка, то сцепление нормальное и выжим полный!НО при этом тосик протирает дырку в бачке!
    Оригенальных тросов сцепления на Сирку уже не изготовляют,у меня стоит от Г 2,3 1,6;Джетты 1,6!!!
    Что можно сделать???

P.S. У кого из наших одноклубников(Сирок) стоит 1,8 инжектор,ручная КПП,или может даже не в Сирке а Гольфе или Коре,Джеты хоть что-то похожое!!!Скиньте фото или приедте на съезд,я б глянул как там????

Останнє редагування: 16 чер 2009
  2. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Что все ездят на автоматах????

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ні звичайно. Хоч на з'їзді на мій трос сцепленя глянеш. Тільки думаю толку буде мало! ))) А взагальному, на з'їзді відкриєм твій капот, можливо щось придумаєм. ))

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Вдягни на трос кусок шлангу гумового, підніми як тобі треба і не парся.
    Або знайди трос від г2 самонатяжний, він не буде рухатись і терти по бачку. Крім того, троси щеплення залежно від виробника бувають різної довжини, підбери такий як треба і все.

5. Gorgut

Gorgut Початківець

Golf 2
    А яка приблизна ціна нового троса щеплення до Г2? Буду вдячний за інформацію...

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Можна зайти в любий магазина, або зателефонувати.. скажуть тобі точну ціну)) Далі буш відштовхуватися де дорожче, а де дешевше... Номера телефонів магазинів пошукай на головній сторінці...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)