Проблемы з аербегом.

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Vik, 12 січ 2010.

1. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    Свитыться лампочка на аербег и пыше ( AERBEG FOULT )...
    И почалось це все просто так , засвитылась и все ...

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Підключи машину до компа і скинь помилку

3. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4
    Усе почалось із поламаного перемикача попворотів. Купив новий перемикач і поїхав на сервіс, щоб його поставити. На сервісі зняли руль і обшивку біля нього. Поставили перемикач, зібрали все - ніби все грамотно робилось. Результат - повороти працюють, але тепер горить постійно лампочка Airback. Процес розбирання починався із знятої клеми акумолятора, руль знімався в центральному положенні і контактне кільце теж акуратно знімалось. Кілька раз знімали Airback, але ситуація не змінилась. Потім поїхали на ШкодаСервіс і там підключили ноут із програмою - спробували стерти помилку, але діагност сказав що вона постійна. В чому може бути причина і як це можна полічити?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Напевне десь шлейф пошкодили.... . На діагностиці що писало - завеликий опір чи обрив цепи....... Лічити - шукти обрив і паяти, або міняти шлейф

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    А якщо на діагностиці таке пише, то що робити? шо перевірити?

6. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4
    Здається писало "Великий опір" - то обрив в контактному кільці чи кабелі той що йде від самої подушки до контактного кільця? Сьогодні ввечері маю отримати VAG COM дріт, то вже з ноутбука скопіюю детальний опис помилки.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Можливі окислен, або поганіі контакти і тре все дивитись.... часом все розбереш збереш і запрацює, а часом навпаки))))))

• Подобається Подобається x 1
  8. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4
    Сьогодні мав час нарешті спробувати свій шнурок VAG COM - підключився і стер помилку. Після чого вона більше непоявляється. Мабуть на сервісі був поганий шнурок. Одною проблемою стало менше)

9. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Мудили на сервісі просто не скинули клеми акума перед заміною перемикача поворотів от і все ) :morning1:

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в тому випадку помилка зявиться тільки якщо при знятій подушці включити запалювання

11. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Ну я кажу як було в мене, другий раз коли знімав, то клеми відключав, помилки не було, авто шкода октавія 2003

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я сам з таким стикався, коли особисто знівав подушку в себе і вивчив коли є помилка а коли нема, хоча акум треба полюбому знімати. мало лі по носу дасть подушкою

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Воно по носі може дати навіть тоді коли компютером тестуєш... так що я б не радив туди часто лазити..... бувають такі поломки що починаєш компютером тестувати а подушка стріляє

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    я таке враховував, тому сідав на сусідню сідушку)

15. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4
    Там в програмі була така кнопочка - "провірити модуль в дії". Думаю це точно б подушкою встрелило :D

16. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4
    Клеми були зняті до початку роботи. Тут або перший раз склали погано або шнурок на сервісі шкоди був поганий. Бо після того всього я купив собі шнурок і ним витер помилку і все гаразд зараз.

17. Vib

Vib Новачок

Golf IV

Останнє редагування: 12 жов 2012
  18. Vib

Vib Новачок

Golf IV

19. Adam

Adam Початківець

Golf 4 1.4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)