Відповідь: продається CORRADO Вона продавалася ще тоді, коли я собі шукав Цікаво, це той самий господар досі продає, чи вже інший
Відповідь: продається CORRADO Цікаво-цікаво. Ціна щось маленька як на таке авто. Фактично на рівні хорошого Гольфа :roll:
Відповідь: продається CORRADO Я запросив Афтара топіку зайти сюда і погомоніти про ту кору, може зявиться.
Відповідь: продається CORRADO думаю під проджект можна брати.. якби хотів кору то взяв би цю різницю вклав би в доводку..
Відповідь: продається CORRADO Я ту кору бачив наживо, то було на прикінці 2006 року. Але не з ями. Під капотом там стояв на той момент мотор 2Е роздушений, готувався під встановлення Ітона. Невеличкі недолікі по кузову на той момент були. Зараз не знаю. Думаю з*явиться хазяїн сам все напише.
Відповідь: продається CORRADO покрасить, тюнингу года 4, потрескалось шпаклевка на переходах от накладок порогов до арок, по днищу ржавчини нет, в конце лета ударил, крыло которое на фото видно, щас черное, от америкоса без повоторителя, машина сделана. Вообщем, нада нада красить и все. -больше ничего. Да еще ходовку ,Вр6 снял, поставил 4болтовку и дицков нету (Брок Б2 - похожие на ие которие у вас на ветке продают только сполкой продал отдельно) машина на 14 колесах с лисоватой резиной. вообщем, парни, машина "Гуд" - отдаю на этой ходовке за 5000 без торга(сниму с учета). Так дешево, потому что пока делали эту, купил себе Кору 9А. Не хочу продавать долго и нудно. задавайте еще вопросы
Відповідь: продається CORRADO щас есть еще вид спереди, токо как их сюда виставить, я в этом не силён, напиши как-выставлю
Відповідь: продається CORRADO коли пишеш повідомлення там є розширений режим і там є можливість приєднати зображення (скрєпочка така намальована)
Відповідь: продається CORRADO Званил хозяину я из запорожья.! жду резуьтатов если что пакую чемоданы и еду смотреть.