Продається власна Jetta 2, 1985 року випуску, з двигуном 1,3 HK (безконтактне запалювання з двигуна МН). Коробка 4-ступка, рідний карбюратор 2Е3 у відмінному стані (новий пуллдаун), мяка панель. Автомобіль у мене 5 років, за які я накатав приблизно 33000 км. З двигуном все ок, не димить, масла практично не споживає (від заміни до заміни доливаю грам 300-500). По кузову є нюанси (естетичні), наприклад, маленька вмятина на кришці багажника, скол до металу біля правої передньої фари, невеликі місця з ржавчиною біля кута заднього скла (стандартна хвороба Джет). Пороги поміняні, днище поварене і оброблене. Нещодавно замінені передні колодки і генератор, 2 роки акумулятору. Є магнітола з МР3. Споживання пального на рівні 6,5 л по трасі і 8 л по місту. Крім титанок з літньою гумою є ще комплект стальних дисків з практично новою зимовою гумою (пробіг десь до 3000 км). В машині з недоліків: не працює ручнік, шруси тріщать + гримлять тормозні колодки на вибоїнах (також стандартна хвороба гольфів/джет, але мені не сильно мішає тому не ліз). Машина продається для вирішення житлових питань. Мій телефон O97-921-Ч6-78 - Олег. ЦІНА - 3100 $ Можливий мінімальний торг. Більше фото тут http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_jetta_12308071.html
Ну виставив ше в понеділок ввечері на авторіа, автобазарі і вашому магазині. Просто дзвінків і без фолькс.клубу вистачало. Але якось себе примусив все-таки розмістити і тут, а вдруг хто сподобає - але ні. Поїхала в область. А далі будуть збиратися гроші ))) Хочеться Б4 в універсалі.
Абаснуй?) В мене машинка в прекрасному стані. Вкладено не так багато після купівлі) І їздити мені дешевше ніж тобі на пальному. Sent from my Motorola Atrix HD
ахах, в глаза мнє сматрі Шег, я думав ти мені підсерунство якесь у відповідь напишеш, поржем, настрій підніму. а ти тут вєсь із сєбя, васпітанний, мля