Продаю свій пасік!!! VW Passat 1.9 TDI 89к.в. 110коняк!Блакитний металік, 98р.в. Повний скло пакет, клімат контроль, ABS, бортовий компютер, тонована, центральний,сигналізація (пейджер), мультілок, худлок, імобілайзер, 4 аірбега, фільтер салону, ел. дзеркала, підігрів дзеркал, ніби то все!!! Сидіння під спорт з боковою підтримкою,руль комбінація синє чорне, замінена рука Кпп шкіра і чохол ручки Кпп, Музика ТВ ДВД, ДВД програвач з ГіГа МП3 і виходом на ЮСБі, телевізор на центральній консолі., В придачу даю чотири нижні ричаги підвіски замінені і чотири верхні невстиг додаю до машини, Бровки на передні фари, і 6 ковпаків на колеса!!!!!! Ціна 15.100у.о. Кого цікавить дійсно то пишіть дам номер телефону зустрінемся і будете дивитись машину, фото виложу потім!!!!
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 http://www.volkswagen.lviv.ua/compo...gallery/Itemid,45/func,viewcategory/catid,25/ Фотки
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 напиши який пробіг! А ззовні машина зачьот!вартує тих грошей!
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 270тис. оригінальний нескручений пробіг, ціна нормальна ну звичайно торг умісний але єдине те що машина продається без титанів!!!!
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 Тато вкурсі але його то мало цікавить він має інакший апарат!!!!!!!!!!
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 Надумали брати щось нове!!!!!!1 Rostyk ні диски непродаю взагалі, занадто дорого вони мені обійшлися шоб продавати, я їх собі на спрінтер втулю або подарую дідові на кадді
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 Up!!! Народ ціна падає до 14900, може знайомі шукають таку машину з мене ще умісний торг!!!!!!!!
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 Машина нині удачно продана на базарі за перший раз і тепер наклейка ВВ клубу буде їздити вулицями Дніпропетровська!
Відповідь: Продається Піонер мобіль Passat B5 Ще покащо незнаю, на даний момент є ще експерт і трафік, а взагалі суто собі за свої гроші думаю брати щось аж на літо!!!