Продам диски штамповки оригінальні VW, підходять до Passat B3, Golf MK1, MK2, Scirocco MK1, MK2. Характеристики дисків - 14" 4х100 6J ET38 На дисках встановлена суперова німецька свіжа літня гума Dunlop Sport SP 2000 14" 185/60. Диски всі відкатані та професійно очищені, погрунтовані та помальовані (пульверизатором). Є в комплекті пластасові кришки, але їх треба малювати. Гума в дуже доброму стані, на вулканізації не були, пробоїн немає, не спускають. На гумі незношений протектор. Суперовий стан гуми можна оцінити по світлинам. Збереглись навіть вусики. Все це добро стояло в мене на Scirocco. На них я тихенько від'їздив 600 км. Зараз стоять в теплому гаражі на вул.Тернопільській Ціна демократична - 145 у.о. (гума + диски+ ковпаки) за весь комплект (4шт.) Пишіть мені в приват, стукайте в аську 482000383, дзвоніть на телефон 050-5817635.
Кришками треба займатись, їх треба почистисти від старої шпаклівки і фарби і наново грунтувати, малювати. Можна окремо, але якщо буде покупець на комплект, то в нього буде перевага.
Для пасатів рекомендований профіль 65. Але менший також може бути, головне щоб не був занадто великий, бо не вміститься колесо в арку при вивороті.
Хлопці! Купляйте диски з гумою бо росте курс долара! Тільки що курс готівкового долара в нас на фірмі зріс з 7,85 до 8,10
Диски з гумою не потрібні нікому чи ціна зависока? Я подав оголошення у "Ваш магазин", але хотілося б продати комусь з клубу.
Пропозиція актуальна! Зафіксую ціну на рівні 1100 грн. Комплект не змінився, 4 відкатаних, збалансованих кулка з літньою гумою, та ковпаки.