Оскільки зараз у Львові дощі, то всі напевно згадали про те як добре мати пазу підстроєну під дощ. А суть цього реле в тому, що пауза регулюється не резистором, до якого ще треба дотягнутися, покрутити, потім ще раз підкрутити, бо замало-забагато...і так поки не набридне, а ручкою двірників. Почався дощ - махнули один раз щітками, і їдемо далі. За цей час реле рахує час. Скло знов намокло - включаємо щітки на переривчастий режим - і вони починають працювати з тою паузою, яку нарахувало реле. Дощ став сильніший - махнули щітками швидше - і реле підхопить меншу паузу. Логічніше і зручніше не придумаєш. І найголовніше - реле ставиться на місце штатного, ніяких переробок не потрібно. Реле має європейське розташування контактів, тому підходить на більшість машин - 2109 з новим блоком запобіжників, 2115, Opel, VW, Audi, і т.д. Ціна - 40 грн. Замовляйте :-D 068-5403115 Славік 068-5056673 Назар
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою ОК Я працюю біля кільця на Чорновола. Якщо там буваєш, можеш заскочити. Ну або можемо домовитися після 18 в р-ні центру. Додано через 1 хвилину Ціна знижена до 40 грн.
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою Ітак поставив працює. Дійсно непотрібно нічого переробляти просто витягнув реле "19" і вставив на його місце реле яке пропонують вище. зручно. хтось на форумі говорив що реле двірників "99" має таку ж дію, але я не перевіряв. І ще пауза регулюється від 1 до 70 секунд.
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою Так, на Гольфі, наскільки пригадую, саме такий тип реле (колись теж їздив на Гольфі)
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою А на більшості Г3 - Венто, пассатів Б3-4 з заводу таке стоїть. Дуже зручна штука!
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою Тоді звиняйте, набрехав. Ну в батька на Б4 точно є. І в мене теж.8-0
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою в знайомого на В3 GT стоїть правда то я йому розказав про неї
Відповідь: Продаю реле двірників з регульованою паузою бачу що Б2 і других гольфів щораз менше.... Хороші машинки були...