продаю своє авто ,кого цікавить можемо обговорити,тел 097 798 798 3 або 067 419 22 52 всі питання по тел ,або в приват ,аби уникнути непотрібного обговорення в даній темі стосовно цінової політики.
Мабуть я не уважний, ніяк не можу роздивитися інформацію про автомобіль, який продається. Не можу знайти ціну. І фоток теж шось не бачу Так в нас ше машину ніхто не продавав То шо якийсь супер засекречений сеат?
Та от якраз без ціни і опису то є пусті балачки Всі зразу думають напевно там ціна в півтора рази завищена
ціна не захмарна,ціню 4700$,комплектація проста,гідропідсилювач,додаю передні склопідіймачі,пнопки підіймання,електродзеркала з підігрівом і кнопка регулювання,всі кнопки на панелі оригінальній,ну і стандартно музика ,6 колонок + магнітола МР3.Лобове шкло має тріщину,тому перед продажем міняю.Кузов негнилий і поварки непотребує.Фото закину сьогодні після мийки.
Хочемо як краще а отримуємо як завжди! Автор нехотів пустих балачок, а вийшло так що всі 12 а тепер і 13 дописів ні про що, точніше не по темі. Шановний MrWolf777 Ви самі зробили з теми "смітник" а тепер будете ображатись на всих що нехочуть купувати Ваше авто, краще б ми обговорювали вмятину чи царапину на авто чи магнітолу яка не пасує до інтерєру салону ніж "випрошували" дати хоч якусь інформацію про суб"єкт продажу.
Добре зробив, що ціну не вказав. Я вказав і отримав 10 сторінок пустої балаканини, але жоден з тих, хто писав про ціну, не подзвонив, щоб домовитися подивитися машину. І навіть другу не переказав. Лише попаплюжити були готові. Я так розумію, ось по собі, я маю певну суму грошей, то шукаю машину на ту суму або менше, навіть не розглядаючи дорожчі варіанти. А якщо такий варіант трапляється і подобається, то дзвоню, щоб оглянути і пробити питання торгу, чи є така можливість. Але аж ніяк, судячи по фото чи просто по опису машини, не кажу людині, що ти загнув з ціною. Та хоч сто тисяч. На кожну ціну знайдеться свій покупець. Так мені розповідали ті, які продавали дуже дорого те, що я хотів купити. І я міг або купити, або піти далі, не купивши. Але залишати образливі коментарі - це як мінімум не ввічливо, навіть до чужої людини, не кажучи вже про одноклубника. Вдалої продажі!