Продаю свою джетту

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем VladyslaW, 18 лют 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
  2. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Прохання обгрунтувати ціну:yes:

3. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Так фари ж включаються!!!

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я в шоку!!! Шо Джети знову подорожали??? Треба було свою притримати до зараз!
    Удачі в продажі!

5. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    Обгрунтування №1

Рік випуску 1988, куплена мною в 2006 році пробіг 348 ткм
    Обслуговував переважно сам, тому знаю про неї майже все.
    Двигун PL 1,8 літри 16 клапанів, 129 коників (рідний) у травні 2011 пройшов ремонт у нашого товариша «Krilov». Інжектор перебраний у липні 2011, після несподіваного виходу з ладу. Зараз працює без зауважень. Бензонасос високого тиску поміняний у вересні 2011 року
    Коробка передач стояла ACD (як 2Y, крім 5-ї передачі) яка через надмірний гул і люфти вихідних валів була списана. Зараз (з січня 2012) поставив АТН (з «Венти»)
    Салон трохи перероблений «під себе» карти дверей – шкірзамінник, додані деякі кишеньки, шторки і т. д. 6 динаміків (4 штатних, 2 міняв я), є штатний підлокотник у задній спинці з рукавом для перевезення чогось довгого.
    Панель приладів – синя підсвітка, додатковий вольтметр.
    Електрика: 4 електросклопід”йомники, електропідігрів і електрорегулювання дзеркал. Центральний замок з ДУ. Грудень 2011 перебраний генератор (заміна підшипників, щіток, контактних кілець). Акумулятору 1 рік.
    Світло- фари рідні, лампи 4000K. Протитуманки «dla dziennej jazdy» з прозорим гладким склом і теж з лампами 4000К. Підключений і працює задній протитуманний ліхтар.
    Диски літні і запаска «AVUS SNOWFLAKES 14”» (5 шт.) Гума (DEBICA PASSIO 2 пробіг 25-30 ткм) і запаска (MATADOR STELLA MP 15 -пробіг не більше 5 ткм ) Зимові диски сталеві VW 14”. Гума PIRELLY WINTER CARVING пробіг не більше 10 ткм
    Рульова рейка поміняна, наконечники рульових тяг і самі тяги замінені у 2010 році. У грудні 2011 року поміняні сайлентблоки передніх важелів, кульові опори, опори амортизаторів (само собою пильники, відбійники). У вересні 2011 замінені задні амортизатори і їх опори (само собою пильники, відбійники). Задні пружини від PASSAT B3 універсал (такими мені дістались), обрізані на 1 виток (різав вже я)
    Гальма дискові передні і задні. Диски поміняні 2008 року, ще не зношені. Супорти перебрані з використанням ремкомплектів. «Ручнік» працює. Гальмівна рідина мінялася регулярно, раз на 2 роки, згідно документації.
    Є фаркоп, але я жодного разу ним не користувався.
    Всі рідини, фільтри та інші витратні матеріали мінялися вчасно, згідно документації.
    Маю авіаційну освіту і досвід, тому ставлення було, як до літака: «Є сумніви в надійності—міняй»
    Хто зацікавиться –питайте, на всі питання відповім, все дам помацати, якщо будете в Києві.

Обгрунтування 2 : ціни на такі машини в такій комплектації з таким двигуном :http://avtobazar.ua/volkswagen-jetta-gtx-1988-simferopol-1-1607443-1.html

Останнє редагування: 20 лют 2012
  6. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Кувтасиків не вистарчає ))):D

7. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    це що таке ???? посилання на EXIST можна?:nea:

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не звертай уваги на дописі місцевих "граматеїв". Зазвичай в них мета одна - якщо не збити тобі ціну, то просто постібатися. Ніхто з них купляти твою машину не буде. Реальний покупець або пише у ПП, або відразу дзвонить, щоб подивитися машину.

9. XFox

XFox Місцевий

Сорі, то я так, підколюю ) Кутасики то такі штучки шо висять і белемкаються на лобовому склі )
    На мою думку все кльово в машині, а от салон мені особисто не дуже, більше сток довподоби )
    А взагалі удачі в продажу! :drinks:

10. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    салон доводив-доробляв під себе і свою сім"ю, під свій стиль життя, під поїздки , характерні для мене....

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Прошу сприйняти не за флуд а за підняття теми, але раз тут вже обговорюється ціна і власник не проти цього, то висловлю і свою думку - оригінальні 16-клапанні mk2 в живому стані повинні коштувати не менше 8000 доларів. Вони стрімко дорожчають на території ЄС та США як рідкісні класичні машини, відповідно ціна мала б рости і у нас. Не плутайте зі звичайними комплектаціями з ввіпханими туди 16-клапанниками, бо це просто кажучи інші машини.

• Подобається Подобається x 1
  12. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    може, мені пощастило, маю саме таку, наклейка в багажнику каже: PL.... де б знайти покупця хоча б на 6000......

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Час. На таке потрібен час.

14. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    я і не спішу, машинка їздить, мене возить, радує....

15. XFox

XFox Місцевий

Вибачайте за банальні думки, але ... 88 рік, і стільки грошей... я купив гольфіка за 3200 ще стільки часу назад, продав майже так само, і був щасливий, хоча він був на 3 роки старший... А відносно колекціонування, воно то так, але в нас мало таких людей, крім того, панель і дверні карти обшиті м"яко кажучи не ахті... Не кидайте камінням ))) Доречі, скільки винесе в ремонті капіталка 20-ти клапанника ))) 350 тик як не як, продавати можна за скільки хош, але як хош продати то треба ставити реальнішу ціну... Я коли октавію продавав, то ледве за 10.1 продав ))) причому давав купу запчастин, що купив але ще не було потреба міняти, включно з аммортами задніми... отакі от діли

16. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    капіталка 16 клапанника зроблена....

я ж не проти торгу!

обгрунтування я написав, а далі буде видно!

17. XFox

XFox Місцевий

Пардон 16... А капіталка зроблена коли (пробіг), перша, друга?

18. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    мотор перебраний у травні 2011 (менше року назад) тисяч так 10 тому
    замінені сальники клапанів, гідрокомпенсатори, вкладиші і сальники колінвала. переточка шийок ще не потребувалася ... мотор треба слухати, а не описувати словами,
    це так, якщо цікавишся не "из праздного любопытства"(рос)

Останнє редагування: 21 лют 2012
  19. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ціна як на мене досить адекватна, якщо авто дійсно ухожене, та мені теж не сподобався салон (на смак і колір фломастери різні). Автору бажаю знайти адекватного покупця який оцінить вкладені труди:)!

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Потримай ще років десять і буде вже антиквар, тоді може потягне і більше!

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)