продаю телефон NOKIA 1200 - 200 грн!! хороший стан, в ремонті не був, працює без глюків, але немає акамулятора!! нове зарядне!! Дисплей - Монохромний - 96x68 пікселів Сигнали виклику - Вібродзвінок - Поліфонічні 32-голосна мелодії дзвінка Розваги - Три передвстановлені гри - Ліхтарик Органайзер - Календар - Будильник - Калькулятор - Блокнот Пам'ять - Внутрішня пам'ять 4 Мб Телефонна книга - 200 контактів Повідомлення - SMS - MMS кого цікавить, пишіть тут, або телефонуйте 097-777-49-86
Пачанчег, ти шо куриш?? То нічого що новий,в повному комплекті і покращена модель дешевше коштує? http://mobimania.ua/phone/mobil/70-nokia_1280grey.html
подивився в неті за скільки такі продають... ставлять 150 грн за вбитий телефон, а цей в дуже хорошому стані!!! хоча повністю з тобою згідний що раз нові 200 (але це тільки в інет-магазині, там ще за доставку гривень 50 заплатити треба буде, а в саноні 1280 новий приблизно 240-260 грн, як де), то цей за 150 віддам!! а різниця між 1280 і 1200 лише в даті випуску і функції "радіо"
батарея є, але якщо я би користувався тим телефоном, то поміняв би, бо та тримає слабо... тому і написав, що немає акамулятора...
сперечатись не буду, так як зараз не ходив і не дивився скільки вони коштують, але місяць тому точно 249 грн стояла ціна на 1280!!!
та яка різниця який))) за 200грн, хай 230 можна купити новий і з гарантією))) нашо пратити ті ж практично гроші за б/у??? Взагалі не бачу змісту такі телефони продавати. Хай лежить до кращих часів, авось пригодиться. Тимпаче якшо і батарею міняти треба.
Я все купую в тому магазині - доставка 2 грн (заїхати в центр маршруткою забрати)))) А Шег правий - ліпше лишити дома на всякий пожежний)))) Так що не ображайся і дивись на речі реально)))
та чого ображатись... просто мені зараз гроші потрібні, от тому і стараюсь продати все що мені вже не потрібне... а писати свої пропозиції на рахунок ціни я ж не забороняю))) а вдруг хтось запропонує таку, яка мені підійде....