Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий в вашому магазині зара мужик продає ABF сцука зробив свій двіг і тепер нема грошей на той.. там ціна десь 800$
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Львівська газета оголошень. Здається ось їх сайт, але я не впевнений... http://vashmagazin.ua/
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Блін аж місця собі тепер не можу знайти... Класний апарат Я колись прогавив такого ж не битого за 1500 $
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Маєш номер телефону того, хто продає АБФ? Він з інжектором/навісним, чи голий?
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий маю.. з всім підкапотним.. P.S. дякую що відписав в ПП ;-)
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий АБФ виявився 2Е:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Всім можна розслабитись))
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Капець.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Убили провокатора? :-D
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Провокатор, попри те, що є власником Гольфа 3 ГТІ із мотором АБФ, не зміг відрізнити свій мотор від того, який продає А продає він дійсно всього лише 2Е. Тим не менше, дісно в наявності є усе підкапотне, навіть коробка від мотора не відкручена. Є радіатор, проводка, інжектор, словом все. Машина, з якої то все знято, приїхала кілька тижнів тому із Німеччини. Орієнтовний рік випуску - 1995
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Нашо йому мотор для пенсіонерів....Нє, на білому Scirocco буде стояти КR!!!
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Ні, просто "кожному своє", як було написано на воротах Бухенвальду
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий Я конечно вибачаюсь, але може хтось пояснить що це за АБФ?
Відповідь: Продають битий МК2 PL, двіг цілий G60, ти не подумав що по твоїй айпі адресі видно звідки ти, і можна просто отако добавитись що вломлять тобі хороших пістофф? Чи ти думаєш похід в бан - то максимум що тобі зроблять? Додано через 1 хвилину ABF - один з найкращих двигунів фольца, дволітровий, 16 клапанний, 150 конячок.