Продаю фільтри Mann: 1) Mann Filter - Fuel filter (паливний фільтр) WK 830/7 Сторінка продукту на офф. сайті Made in Spain 2) Mann Filter - Air filter (повітряний фільтр) C 31 152/1 Сторінка продукту на офф. сайті Made in Germany Фільтри абсолютно нові. Куплені для встановлення на VW Passat GT G60 1.8 91 р.в., але у зв'язку з продажем автомобіля вони більше не потрібні. C 31 152/1 - 85 грн WK 830/7 - 80 грн Обмін при зустрічі будь-де у Львові. Можлива доставка додому, якщо не дуже далеко (є можливість добратись транспортом з центру). По пропозиції щодо купівлі бажано звертатись на ICQ - 674-012 або email - sergslim (AT) gmail . com
Фільтри то може комусь і треба, от тільки ціна в тебе така сама як в магазині Ти б зацікавив якось потенційного покупця. Зазвичай на форумі продають дешевше. Готовий забрати обидва фільтри за 100 грн, хоть недавно свої і міняв, але якщо вигідна ціна, то про запас можу собі взяти.
Я обдзвонив всі магазини, що є в списку на цій сторінці - http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/19/37/ Перепитав які в них ціни на обидва з цих фільтрів, і зважаючи на це, відняв від найдешевших (але саме Mann, а не подібних інших фірм) десь по 20 грн. Так що я не дуже розумію як ціни можуть бути такими ж як в магазинах.
На екзіст.ру наприклад твій повітряний фільтр коштує 9 баксів, це навіть дешевше, ніж твоя ціна. В магазинах ціна приблизно така ж як на екзіст.ру , а з врахуванням клубної знижки вона буде ще на 10-20% меншою.
$10.16 - WK 830/7 ~83 uah $11.58 - C 31 152/1 ~94 uah Це ціни з сайту exist.ru. Пошук по "Код запчасти". Я так розумію що магазин знаходиться в Росії. Візьмемо цю ціну і віднімемо 20%. 140 грн приблизно.
Вже є філія в Києві, з пересилками не проблема, тут "фішка" в тому, що моторів Ж60 можна перерахувати на пальцяж і отже ті фільтра дещо неліквід, моя порада продай ті Фільтра Мартіні за 100грн, заробиш хоч щось і будеш мати якийсь бонус від адміна.
Насправді ці фільтри на інші мотори теж підходять. Там не екзісті можна переглянути на які авто вони йшли. Мені просто не впирається в ті фільтри, вони в мене зараз стоять нові і найближча заміна аж через декілька місяців. Якшо їх комусь треба вже, то може візьме за більші гроші. Але по магазинній ціні мало шансів їх продати