Продам 2 фільтри до VW нові не користовані

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем SergSlim, 28 вер 2009.

1. SergSlim

SergSlim Початківець

-
    Продаю фільтри Mann:
    1) Mann Filter - Fuel filter (паливний фільтр) WK 830/7
    Сторінка продукту на офф. сайті

Made in Spain

2) Mann Filter - Air filter (повітряний фільтр) C 31 152/1
    Сторінка продукту на офф. сайті

Made in Germany

Фільтри абсолютно нові. Куплені для встановлення на VW Passat GT G60 1.8 91 р.в., але у зв'язку з продажем автомобіля вони більше не потрібні.

C 31 152/1 - 85 грн
    WK 830/7 - 80 грн

Обмін при зустрічі будь-де у Львові. Можлива доставка додому, якщо не дуже далеко (є можливість добратись транспортом з центру).

По пропозиції щодо купівлі бажано звертатись на ICQ - 674-012
    або email - sergslim (AT) gmail . com

2. SergSlim

SergSlim Початківець

-
    Невже нікому не треба фільтрів?

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Фільтри то може комусь і треба, от тільки ціна в тебе така сама як в магазині :) Ти б зацікавив якось потенційного покупця. Зазвичай на форумі продають дешевше.

Готовий забрати обидва фільтри за 100 грн, хоть недавно свої і міняв, але якщо вигідна ціна, то про запас можу собі взяти.

4. SergSlim

SergSlim Початківець

-
    Я обдзвонив всі магазини, що є в списку на цій сторінці - http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/19/37/

Перепитав які в них ціни на обидва з цих фільтрів, і зважаючи на це, відняв від найдешевших (але саме Mann, а не подібних інших фірм) десь по 20 грн.
    Так що я не дуже розумію як ціни можуть бути такими ж як в магазинах.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    На екзіст.ру наприклад твій повітряний фільтр коштує 9 баксів, це навіть дешевше, ніж твоя ціна. В магазинах ціна приблизно така ж як на екзіст.ру , а з врахуванням клубної знижки вона буде ще на 10-20% меншою.

6. SergSlim

SergSlim Початківець

-
    $10.16 - WK 830/7 ~83 uah
    $11.58 - C 31 152/1 ~94 uah

Це ціни з сайту exist.ru. Пошук по "Код запчасти". Я так розумію що магазин знаходиться в Росії.

Візьмемо цю ціну і віднімемо 20%.
    140 грн приблизно.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну в нас же розділ Автобазар, як тут не поторгуватися :)

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Вже є філія в Києві, з пересилками не проблема, тут "фішка" в тому, що моторів Ж60 можна перерахувати на пальцяж і отже ті фільтра дещо неліквід, моя порада
    продай ті Фільтра Мартіні за 100грн, заробиш хоч щось і будеш мати якийсь бонус від адміна.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Насправді ці фільтри на інші мотори теж підходять. Там не екзісті можна переглянути на які авто вони йшли.

Мені просто не впирається в ті фільтри, вони в мене зараз стоять нові і найближча заміна аж через декілька місяців. Якшо їх комусь треба вже, то може візьме за більші гроші. Але по магазинній ціні мало шансів їх продати

10. SergSlim

SergSlim Початківець

-
    Тему можна закривати...

Радий був знайомству ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)