Продам 2 зимові шини на докатку 185/65 R14 Marangoni

Тема у розділі 'Колеса', створена користувачем Eller, 7 лис 2013.

1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Продам 2 зимові шини на докатку 185/65 R14 Marangoni. Точну модель гляну в пятницю-суботу і напишу. Рівень протектора десь 3 мм, рік виробництва десь 2008 ніби, але уточню. Вони в мене ще на дисках, але вже їдуть нові, то скоро зніму. Латок, гуль, порізів не було, їздив на них минулу зиму прекрасно, але вирішив замінити, тим більше що підвернулася така можливість. З один сезон би відїздили однозначно вони.

Віддам 2 шт. за 200 грн. Подивитися можна в центрі на початку вул. Зеленої, дзвоніть 098-083-3334.

2. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    з таким рівнем, це не зимова гума. Я такі віддавав за пиво, пацанам на драг. Тобі раджу так само зробити. Або дерева в них садити.

3. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Дякую за пропозицію, але просто вже не раз такі продавав, навіть і тут на форумі, тому й викидати змісту не бачу )) А подарувати я завжди встигну, просто фінансово наразі не дуже міцно стою, щоби розкидатися потенційними коштами ))

4. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Рік випуску шин - 2009, точна наза Marangoni 4 Winter. Зняв вчора з дисків, оглянув, стан нормальний, як і казав, латок, порізів і т.д. немає, де-не-де є тріщини на верхньому шарі боковин, тому що це наварка, зрештою вони є вже давно.

Віддам 2 шини за 160 грн.

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    На шиномонтажах таке по 400 пропонують і не дуже спішать за пиво віддавати. Може комусь треба до пари чи на крайній випадек, то краще за таку ціну купити, чим по шиномонтажах їздити шукати. Тим більше, якщо є ціна, значить людина відповідає тими грошима за продане.

Автору теми вдалого продажу!

• Подобається Подобається x 2
  6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Дякую!

Продається! Зима близько, віддаю за 160 грн. пару!

7. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
  8. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Продам! :dance:

9. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Віддам до Нового року за 120 грн./пара.

10. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Поміняю на пиво. Треба 1 для драгу, а 2ге - жінці на розсадку зелені )

11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А я б на місці автора-продавця погодився би! А зважаючи на місце-проживання потенційного претендента на дані колеса, пиво буде Німецьке, то хай би наповнив пивом посудину рівнозначну внутрішньому об"єму даних покришок) Ось і вирішення проблеми і всі були б щасливі)

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В цирку працюєш чи що? :) Одноколісних велосипедів та ще й драг на них давненько не бачив. Може і ніколи.

Темі ап!

13. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Ета пять )) Всьо би хорошо, але алкогольних напоїв не вживаю принципово і ніколи )) Хай лежать далі, в принципі не жмуть ))

14. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    ап шолі... зима закінчується )))

15. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Зима закінчилася, але шини так і лежать )) Забирайте, зараз на них також можна нормально їздити!

16. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Хе, знайшов, що ті шини так і лежать )) Тому поновлюю продаж, зима близько ))

ТАКОЖ ПРОДАМ:
    - 4 зимові шини Фулда Крістал Монтеро 3 185/65 Р14, дві вироблені у середині 2011 року, а ще дві у середині 2013 року, перші відїздили дві сезони (сумарно біля 5000 км), другі, тобто свіжіші, лише один сезон - біля 2000 км. Залишок протектора на старіших біля 6-7 мм, на новіших 7 мм. За комплект 4 шин хочу 1900 грн. Жодних недоліків у них немає, жодних ремонтів, латок, порізів, гуль і т.д. Це гарантую.
    - 2 зимові шини Фулда 195/65 Р15 2008 року виробництва, залишок протектора 4-5 мм, жодних недоліків немає, зношені рівномірно. За обидві шини прошу 600 грн.

Контактний телефон 098-083-3334.

17. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Апну! :dance:

18. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Продам 2 зимові шини на докатку 185/65 R14 Marangoni. Точну модель гляну в пятницю-суботу і напишу. Рівень протектора десь 3 мм, рік виробництва десь 2008 ніби, але уточню. Вони в мене ще на дисках, але вже їдуть нові, то скоро зніму. Латок, гуль, порізів не було, їздив на них минулу зиму прекрасно, але вирішив замінити, тим більше що підвернулася така можливість. З один сезон би відїздили однозначно вони.

Віддам 2 шт. за 200 грн. Подивитися можна в центрі на початку вул. Зеленої, дзвоніть 098-083-3334.

19. Авто Альянс

Авто Альянс Початківець

ауді а6
    Продаж автошин і дисків - один з основних напрямків діяльності торгово-сервісного центру "Авто-Альянс". Реалізуємо свою продукцію за конкурентними цінами і кожному клієнту надаємо високий рівень сервісу.
    Це літні, зимові і всесезонні шини. Це автошини для легкових авто,мікроавтобусів, вантажних авто і джипів.
    Реалізуємо автошини і диски зі складу, завдяки чому навіть брендова шина - літня, зимова, всесезонна - продається нами дешево.
    Дізнайтесь більше на нашому сайті: http://v7-shyny.ua/

20. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Шини продані, можна закривати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)