Продам адаптер для диагностики авто (OBD2-USB). Vag-com 409 - 150 грн (Авто до 2002 модельного года) Vag-com 704 - 250 грн (Авто до 2007 модельного года) Vag-com 10.62 - 400 грн (Авто до 2011 модельного года) 067-6семь0два974
малося на увазі чи виробник китай ) Китай мабуть, я наприклад в Сержа купив кабельок, китай, правда на аукро, задоволений виручає )
Є ..... Китайські працюють тільки з тою версією програми яка в комплекті, при обновленні або не працюють або вбивають адаптер.... тобто на кожну нову версію треба купляти новий шнурок. "Васю" зробив чоловік з Мінська... той самий що переробив 311 версію .... відомий під ніком МЕН він розбив РОС техівську програму VCDS доробив свій адаптер і тепер продає в Росії... вже є версія 11.8. Шнурок від "Васі" переходить на нові версії без проблем. китайські шнурки трохи тупуваті .... тяжко зєднуються і часто рвуть звязок.
Китайські шнурки це ніщо інще як ТОЧНА копія оригіналу, шо по чіпах шо по прошивці, так, прога вбиває шнурок, і його потім знов треба шити, але чим комплектна не підходить ))) Мені здається що більшість нових машин на сервіси їздять там де є вагтулз, а старші нормально і такими кабелями чіпляються... Супернові функції нідочого
Там вся проблема у захисті. Рос у версіях більше 5.0 всобачив і адаптер мікроконтроллер і поставив туди свій захист. Сама діагностична програма не мінялась а тільки добавлялись нові функції до нових машин. Китайці зробили свою програму на мікроконтроллер і це уже не точна копія а зовсім інша програма. Ваг Тулз - абсолютно любительська програма - вона більше 6 блоків не читає і в принципі для щоб прочитати помилки може використовуватись, але для складної діагностики заслаба.
Я мав на увазі вагівський тестувальний комплекс Взагалі в оригінальний кабельок і в китайський, вшитий серійник, який і активує прогу, якщо він в чорному списку, як зазвичай є з серійниками китайських шнурків, прога тре проршивку шнурка... от і все, нема спеціальної китайської прошивки
Повного комплексу у Львові немає ніхто. VAS 5052 має тільки алекс SEAT на городоцькій офіціали по Шкодах і ще десь є один. Вартість VAS 5052 біля 5000 євро... весь комплекс потягне за 50тис євро.