час від часу використовую багажник свого сарая по прямому призначенню,тому не хочеться кожен раз знімати саб.Хюндай плоский(прибл.-8см в товщ.)непогано стане в крило,по звуку він не айс(8"),але басова підтримка досить непогана.
Було б не погано фотки глянути , я планував купувати саб , але хотів би глянути чи мені підійде в багажник
Вже знайшов його в неті , дорогувато ти за нього хочеш , він стільки в магазині коштує , а то і дешевше , ( для порівняння Pioneer TS-WX206A новий активний - 165 уо )
хто більше дасть? а про то шо придбаний товар з рук називається Б.У ти чув? я як можна купити Б.У товар за ціною магазину?
:ireful:Читайте уважно мої дописи!Саб новий,невхайдоханий,в упаковці,даю гарантію!ціна - при зацікавленості,договірна!
Я , для прикладу , продаю радіатор , новий в упаковці , навіть не пробували ставити його , даю гарантію, і написав стартову ціну з 20% знижкою , при тому що мені не горить його продати , але кожен веде свою політику))
Я теж не говорив що це остаточна ціна.просто для прикладу навів за скільки його взяв.При реальному зацікавленні - бум гаварить! продано.тему закривайте.