Продам акустичну систему Sven HA 435 T 5.1 Home Theatre

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Nick Wolf, 10 бер 2011.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Продаю акустичну систему Sven HA 435 T 5.1 Home Theatre. Практично не вживана. Ціна 850 грн.

Колір срібний. Вбудовані декодери аналоговый, 5.1-канальний АС-3, DTS, Prologic II, Dolby Digital, Dolby Digital 2. Сабвуфер - 30Вт, 4 Ом + 5 сетелітів по 15Вт, 16 Ом, 40Гц-20000Гц. Входи: 1RCA - stereo, 1RCA - coax, 1-opt. Цифровий процесор обробки сигналу, електронний комутатор підключення входів, вісім ефектів DSP. Повнофункціональний пульт ДУ. Роздільне регулювання гучності каналів. Можливість настінного кріплення сателітів. Регулювання тембра.

Маю подібну, трохи іншу модель вже довший час. Для невеликої кімнати саме те. Сабвуфер дає хороші баси, звук з колонок звучить чисто. Великою перевагою для мене є наявність трьох входів різних типів, а також те, що система має повне магнітне екранування. Саме через ці речі брав і собі, і цю, яка йде на продаж.

Інструкція http://sven.ua/download/manuals/HA-435T.pdf
    Розміри та вага - в інструкції.

Фото головного блоку-сабвуфера:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Практичне застосування досить цікаве, якщо, до прикладу, треба підключити одночасно комп, телевізор і двд до звукової системи.

Комп в мене підключено до коаксіального входу - сучасні компи комплектуються звуковою картою, яка має такий вихід (ще є й оптичний, але не бачив довгих кабелів, якщо комп далеко стоїть).

Телевізор до RCA (з телевізора ж не йде DTS або DolbyDigital). Деколи хочеться і яника послухати голосно на 6-ти каналах, нехай і в емуляції, може хоч так можна буде щось почути цікаве накінець від нього.

ДВД до оптичного (або до коаксіального входу, будь-які ДВД навіть дешеві мають того добра купу, тих виходів різного типу). Замість компа може бути супутниковий тюнер, в кого що стоїть і хто що любить :)

Три в одному - досить зручно. Всі існуючі домашні кінотеатри у порівняльних цінах або не мають входів з інших джерел, або мають один максимально. Мені траплялися лише з простим стерео входом, та ще й на передній панелі.

Продається, торг в розумних межах. Свого часу купив за 150 зелених. Зараз подібні системи не бачив щоб випускалися. В навантаження дають двд, який не читає половини потрібних форматів відео або не бачить навіть деякі файлові системи. А коли тупиться лазер на двд, то вся система летить у вікно за непотребом. Хіба що є можливість дивитися фільми з флешки.

Останнє редагування: 11 бер 2011
  3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Нова ціна - 800 грн.

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Остаточна ціна 750 грн. Дешевше не буде, бо за 1000-1100 грн. стоять подібні системи в магазинах, але подібні лише зовні. Ніяких декодерів всередині немає, вхід лише тюльпани на просте стерео. І як слухати 6-ти каналку з двд на таких системах я не розумію. Точніше розумію, але не хочу я такого звуку навіть за безкоштовно :)

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    750 грн., торг.

6. tetik

tetik Новачок

golf
    тел 0934066622 сергій дзвони домовимось

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Поновимо тему. Стоїть некористоване. 700 грн.

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    650 грн. або віддаю на Сландо.

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Продано. Нехай добре служить новому господарю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)