Є 2 алкотестери. Такий http://okclub.com.ua/index.php?productID=1 за 90 грн. І є ще з троха більше функціями (2 дисплеї, годинник, таймер, термометр) - за 140 грн. Або 2 шт. за 200 грн. Прибори нові. 0677121142 0633299931
Міряють правильно. Тестери нові. Я замовляв з Китаю GPS-и. Там виходить досить дешево. І в того самого продавця були алкотестери. Одною посилкою з GPS-ами мені обійшлася пересилка алкотестерів безкоштовно (вони порівняно дуже маленькі). Тому вирішив троха заробити на їх продажу.
краще би ти на GPS-ах заробляв купити алкотестер то всерівно як купити собі прибор який вичисляє чи ти вс..ався ну типу ти або так або ні думаю було би актуально якби в нас була дозволена межа алкоголю в крові, а так в нас не повинно бути алкоголю в крові. Все описане вище ІМХО.
та чого, штука корисна для людей які люблять часто гульнути, і шоб переконатись, шо від тебе не несе алкоголем - дихнув, якшо все в ньормі - в путь... ІМХО
На GPS-ах я і так заробляю. А то просто дісталися недорого алкотестери. Думав візьму може буде комусь на подарунок. А зараз тре троха грошей - вирішив продати.
наскільки я питав то воно то нібито прийнято, але не впроваджено, тобто на практиці далі "на запах" ловлять. Треба буде то ще перевірити бо теж чув шо шось там дозволяли.