В звязку з тим що вирішив на мк1 ставити класичний патіфон 80-х ПРОДАМ Pioneer DEN-600BT В експлуатації 10 місяців. Все справне, звук обалдєнний! Ще стоїть на авто - можна поюзати ціна яка мене цікавить - 750грн ціна в неті в межах 1000грн. можливий аргументований торг. 067 773 11 77 Pioneer DEH-600BT Технические параметры: PIONEER DEH-600BT - автомагнитола Особенности: Максимальная выходная мощность, Вт MOSFET 50W x 4 Тюнер AM/FM Воспроизведение CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV Bluetooth Передняя панель Съемная Подсветка кнопок Red Rotary Commander Автоматическое приглушение звука при ответе на вызов мобильного телефона Дополнительные устройства: Разъем Aux-In [Вход для дополнительного устройства] Yes (Rear) Выход предусилителя, тип RCA 1 (R or S/W) Гнездо подключения проводного пульта ДУ Прямой привод сабвуфера Характеристики тюнера: Адаптивный RDS-декодер (функцииPI, PS, AF, TP/TA) Функция информирования о плотности дорожного движения (Traffic Announcement) Запоминание станций с лучшим приемом (BSM) Количество каналов в памяти 24 Поиск по типам станций PTY (Поиск и оповещение) Характеристики CD-плеера: Воспроизведение CD-R/RW Воспроизведение MP3 Воспроизведение WAV Воспроизведение Windows Media™ Audio Поддержка CD-текста Запоминание названий дисков D/A Converter 1-bit Характеристики аудио / усилителя: Фильтр низких частот (ФНЧ) Фильтр высоких частот (ФВЧ) Эквалайзер 3-band, with 5 pre-set EQ curves and 1 custom Регулятор уровня источников _______ PIONEER DEH-600BT - автомагнітола Особливості: Максимальна вихідна потужність, Вт MOSFET 50W x 4 Тюнер AM / FM Відтворення CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV Bluetooth Передня панель Знімна Підсвітка кнопок Red Rotary Commander Автоматичне приглушення звуку при відповіді на виклик мобільного телефону Додаткові пристрої: Роз"єм Aux-In [Вхід для додаткового пристрою] Yes (Rear) Вихід на зовнішній підсилювач, тип RCA 1 (R or S / W) Гніздо підключення дротяного пульта ДУ Прямий привід сабвуфера Характеристики тюнера: Адаптивний RDS-декодер (функцііPI, PS, AF, TP / TA) Функція інформування про щільність дорожнього руху (Traffic Announcement) Запам"ятовування станцій з кращим прийомом (BSM) Кількість каналів в пам"яті 24 Пошук за типами станцій PTY (Пошук і сповіщення) Характеристики CD-плеєра: Відтворення CD-R/RW Відтворення MP3 Відтворення WAV Відтворення Windows Media ™ Audio Підтримка CD-тексту Запам"ятовування назв дисків D / A Converter 1-bit Характеристики аудіо / підсилювача: Фільтр низьких частот (ФНЧ) Фільтр високих частот (ФВЧ) Еквалайзер 3-band, with 5 pre-set EQ curves and 1 custom Регулятор рівня джерел Реальне фото Uploaded with ImageShack.us
та ціхо-ціхо, я лишень привітатися-офтопнути зайшов, давно не бачив. мені не тре мафона, наразі маю працюючий. думаю Мартіні зітре цих 2 пости ))