Продам диски BBS RM 012 6.5x15 4x100 ET33 - 5шт Не биті, не варені, Диски під відновлення, без кришок. Стан нормальний. В комплекті 5шт - з розрахунку 5го на запаску, на ЦО в 5го диска є коцка - яка не складно лікується! Можемо зробити це самі, також можемо повністю відреставрувати любий каприз, за окрему плату звичайно. Кришки також можу помогти, зібрати. Ціна 3500 грн Якщо заберете два компелкти BBS i Gotti - буде приємна знижка ! Телефони: о979о4о8оо і о638178988
Оце нормальний стан????!?!?!?!?! Вони всі квадратні, побиті, покоцані, без фарби, без кришок і за 3500?????????!?!?!?!?! Тобі сосна дорогу перебігала??????
От через такі коменти народ і встидається ціну писати, а потім всі питають "де ціна?" Ну дорого, а раптом хтось купить? Може, комусь треба? Ех, не олдскулери ви, не відабери ))
Вот і нафіга та агресія, аФФтор чітко написав: Мене, особисто, цікавлять не диски, а "приємна знижка".... - це хто?, чи що?... можна фото???
М-да . . . Почитав тему, поржав, знатоки . . .мля. Диски продані і вже давно. Автор теми (Антон) відповісти не може, бо наразі є далеко за бугром. Хотів я ці диски (RМ-и) собі купити. Не встиг. Ціна - нормальна за 5шт., і за той стан. Якщо хтось має такі самі і +/- в тій ціні - то пропонуйте. Куплю.
Що значить знатоки??? Це вже не диски, це вже хлам. На них щоб тільки їздити треба купу грошей всунути, не говорячи вже про сварку, лікування полок і наведення марафету. А якщо купив хтось то добре. Продав і тепер далеко за бугром за виручені з хламу гроші ))))) А хтось в гаражі живиться на ті диски і чухає затилок))))
Для порівняння: http://zhitomir.zht.olx.ua/obyavlenie/prodam-diski-bbs-rm-r15-5x112-7j-et35-ID8yTHN.html#2087c896d0 Як то кажуть - без лоха и жизнь трудна
Круто. 4х100 і 5х112. Різницю відчуваєш ? Короче, хто має 4шт. RМ-ів 4х100 - дзвоніть. Куплю для себе.
Ти хочеш сказати розболтовка 4*100 цих дисків випускалась в одиночному варіанті, тому вони навіть в стані такому продаються за ціною нормальних але з розболтовкою 5*112?
Враховуючи що ціна на відновлені диски 500-600$ і враховуючи те,що дисків 5 штук,то вважаю ціну більш ніж адекватною.
Абсолютно згоден, такі речі за таку ціну довго не затримуються, був би в мене mk1 або mk2 обов'язково собі б такі купив, навіть би не посмів торгуватись )).