Відповідь: Продам диски R15 ті що на задньомому фоні є то на бмв-3 і також продаються Додано через 1 хвилину а ти що вважаєш що то велика ціна 350$
Відповідь: Продам диски R15 я бачив твої оголошення на ЛТК. Скажу, що ціни в тебе дійсно убойні 8-0 А я наївний думав, що тільки на Зеленому Колі ціни гнуть :mrgreen:
Відповідь: Продам диски R15 на кожну ціну є свій торг, а для тих що хоче побалакати то тоді на зелене коло, і подивіться на теперешні ціни. я також там буваю і ціни реальні знаю.
Відповідь: Продам диски R15 ну звичайно у нас же скоро Євро 2012 :mrgreen: а може ще подивимось на ціни на нерухомість? Доречі, ще й бензин дорожчає, то чому б не підняти ціну на диски. Вибач, на кожен товар є свій покупець, і ти мабуть візьмеш за диски те що хочеш, просто мене бісить "барижський" підхід. Не хотів образити, просто ти під руку попав :-D
Відповідь: Продам диски R15 Як на татарському базарі. Цінник стоїть 100 баксів, а врешті решт тобі продають цю річ за 5 Ок, ти покажи, які диски ще є на фольцваген, будемо торгуватися як татари Виставлені в цій темі диски ніяк не возбуждають