продається двигун 1.6 АЕЕ з повним інжектором і мозгами, привезений з німців (пробіг 127тис. і є в наявності сервісна книжка). взяв для себе але у зв"язку із продажем машини передумав ставити. ціна 450 у.о.
в сервісній книжці по тому питанню нічого не написано??... бо якшо такої інфи нема - то получається, шо кота в мішку купляти... як інжектор? з ним все в порядку?
машина приїхала своїм ходом, проблем з інжектором не виникало при перегонці. якщо цікавить двигун можу привезти сервісну книжку до Львова і перевірити записи на місці. ПС двигун брався для себе
ну мені так не горить. просто в мене свтить капіталка, а тут ти продаєш 1,6 зі всім... скільки в нього коників ? вот і морочу тобі голову
просто я в тому не особо шарю. думав в мене 1,6, тут продають 1,6 - типу коробки взаємозамінні... мабуть, шо це не так
знаю на 100%, що мою коробка має в коді маркування 4S і далі якісь цифирки.. Олег М., підкажи, яка саме в мене коробка, бо я не вкурсі
Доброго вечора! Хочу купити у Вас цей двигун.Якщо він ще наявний чекатиму на лист miy_miy@ukr.net або тел.0979131445. Якщо наявне фото- надішліть будь-ласка!