Продам двигун 2,0 16v

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем scirocco, 20 бер 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Продам двигун 9А. Після капремонту. Потребує перебирання, бо щось не так склали. Нова помпа, новий термостат, нові кільця, нові вкладиші, нові прокладки, новий маслонасос, коротше все міняне, маю квитанції та акти виконаних робіт. ГБЦ в ідеальному стані, знята, можна подивитися на все зсередини. Знятий з пассата на автоматі. Комплектність - без вприску, без генератора та без радіатора. Ціна - 400 баксів. Ціна символічна, бо колись купив його за 600 баксів, а рік тому вклав в його капремонт ще біля 1000 :)

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    причина продажу?

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Сорі забув сказати причину - поставив на машину рідний двигун. Тепер мені другий непотрібний, лежить в гаражі без діла. Тобто можу заганятися і ставити височезну ціну, рік чекаючи на клієнта, а можу і продати відразу. Тому уточнюю, що ця ціна за те, що приїхав-забрав і ніяких розмов про торг, борг ітд.

P.S. Забув додати, що там ще новий ремінь ГРМ, натяжний ролік, шестерня колінвалу.

Останнє редагування: 20 бер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Щоб не створювати нову тему, пишу тут:
    Продам двигун 9А з МКПП і з мозгами, без проводки, без навісного.
    Знятий з пасата.
    Ціна - 650у.о.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)