Продам двигун 9А. Після капремонту. Потребує перебирання, бо щось не так склали. Нова помпа, новий термостат, нові кільця, нові вкладиші, нові прокладки, новий маслонасос, коротше все міняне, маю квитанції та акти виконаних робіт. ГБЦ в ідеальному стані, знята, можна подивитися на все зсередини. Знятий з пассата на автоматі. Комплектність - без вприску, без генератора та без радіатора. Ціна - 400 баксів. Ціна символічна, бо колись купив його за 600 баксів, а рік тому вклав в його капремонт ще біля 1000
Сорі забув сказати причину - поставив на машину рідний двигун. Тепер мені другий непотрібний, лежить в гаражі без діла. Тобто можу заганятися і ставити височезну ціну, рік чекаючи на клієнта, а можу і продати відразу. Тому уточнюю, що ця ціна за те, що приїхав-забрав і ніяких розмов про торг, борг ітд. P.S. Забув додати, що там ще новий ремінь ГРМ, натяжний ролік, шестерня колінвалу.
Щоб не створювати нову тему, пишу тут: Продам двигун 9А з МКПП і з мозгами, без проводки, без навісного. Знятий з пасата. Ціна - 650у.о.