Продам двигун PL 16V

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем ROS, 28 січ 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Маю на продаж двигун PL, зараз стоїть на робочій машині. Кого зацікавить зголошуйтеся(типа компресія, роб. стан). Продаж без навісного(шківи, трамблер...) з колекторами.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    боюся що складно буде продати без ціни, опису стану і опційно причини продажу

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Дозволю собі доповнити інфу, оскільки знаю продавця:
    Ціна обговорюється при реальному зацікавленні і буде дуже гуманною, продається про причині заміни двигуна на 2.0 16ве, але навісне і вприск лишаються з ПЛя, тому продається голий мотор з колекторами. Зараз двигун стоїть на авто, можна поїздити-послухати-поміряти компресію. Реально двигун живий компресія в нормі і рівна, працює гут і масла не бере. Блок/поршньова/КВ двигуна ПЛ ідентичні двигуну КР, по суті КР це і є ПЛ з іншою головою.

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    +1. Дякую за доповнення. Думаю, хто зацікавиться будемо дивитися і говорити за ціну

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Цікавить початкова ціна. Можете закинути в приват. і ще цікавить чи підійде до цього мотора навісне від мого 1.6 PN ?

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Не підійде, в тебе карб, а там повний інжектор. Генератор і стартер, вихлоп і система охолодження також інші.

Блок з цил. проданий, лишилась голова, дивіться відповідну тему.

Останнє редагування модератором: 8 лют 2009
  7. Elber

Elber Новачок

Golf Mk2 GTI 16V KR(feat)9A
    Розумію, що вже пройшло 4 місяці але всеодно спитаю:) Двигун ще є? Ціна?

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Вже нема. Продано.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Є блок з взборі з поршн., КВ, піддоном і т.д., КР. Тобто весь двигун без голови. Нульовий ремонт, двигун не робився, з Іспанії, виробітка є. Коротше лежить в мене в гаражі, кого цікавить треба дивитись вживу.

10. Elber

Elber Новачок

Golf Mk2 GTI 16V KR(feat)9A
    Скільки грошей, який стан? В комплекті лише блок?

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Я ж написав, двигун без голови - тобто блок з начинкою, піддоном.
    Стан - потрібно ремонтувати, або ставити і їздити на свій страх і ризик. Різні мотористи дивились його, одні казали капіталка, інші - став і їзди. В ідеалі - точити під 1й ремонт з заміною поршнів, КВ і маслонасос - в порядку. Коротше на з/ч.

12. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    на з/ч???? тоді цікавить піддон і маслоприймач,якщо на мій мотор підійде.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)