Маю на продаж двигун PL, зараз стоїть на робочій машині. Кого зацікавить зголошуйтеся(типа компресія, роб. стан). Продаж без навісного(шківи, трамблер...) з колекторами.
Дозволю собі доповнити інфу, оскільки знаю продавця: Ціна обговорюється при реальному зацікавленні і буде дуже гуманною, продається про причині заміни двигуна на 2.0 16ве, але навісне і вприск лишаються з ПЛя, тому продається голий мотор з колекторами. Зараз двигун стоїть на авто, можна поїздити-послухати-поміряти компресію. Реально двигун живий компресія в нормі і рівна, працює гут і масла не бере. Блок/поршньова/КВ двигуна ПЛ ідентичні двигуну КР, по суті КР це і є ПЛ з іншою головою.
Цікавить початкова ціна. Можете закинути в приват. і ще цікавить чи підійде до цього мотора навісне від мого 1.6 PN ?
Не підійде, в тебе карб, а там повний інжектор. Генератор і стартер, вихлоп і система охолодження також інші. Блок з цил. проданий, лишилась голова, дивіться відповідну тему.
Є блок з взборі з поршн., КВ, піддоном і т.д., КР. Тобто весь двигун без голови. Нульовий ремонт, двигун не робився, з Іспанії, виробітка є. Коротше лежить в мене в гаражі, кого цікавить треба дивитись вживу.
Я ж написав, двигун без голови - тобто блок з начинкою, піддоном. Стан - потрібно ремонтувати, або ставити і їздити на свій страх і ризик. Різні мотористи дивились його, одні казали капіталка, інші - став і їзди. В ідеалі - точити під 1й ремонт з заміною поршнів, КВ і маслонасос - в порядку. Коротше на з/ч.