продам двигун В-3 1,8 PG g-60

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем ярик, 14 тра 2008.

1. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    Фанатам G-60:дв-н 1,8і PG,91р.в.,з нав.обл.:генератор,нагнітач G-60,компресор конд.,насос г/п.Потребує справжнього спєца по цих моторах.Проблеми:нема ХХ,жере бензини,в районі 2т.-3т. об. -вібрація.Прошу шановних вагеноводів допомогти з оцінкою даного агрегата.м.т. 80508274060,після 19:00

• Подобається Подобається x 1
  2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: продам двигун В-3 1,8 PG g-60

Ух ти...

А який його стан... Капіталився, не каріталився... Кондєй працював чи не працював, жошка підозрюю мертвячок як і всі жошки які дожили до нашого часу... Мозги ідуть разом з ним?

Думаю якщо з мозгами то 500-800 тобі за нього дадуть, так, навскидку кажу.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Підтримую тополя в рамках 500-600

4. ярик

ярик Місцевий

jetta c

З мозгами і повністю шо до мотора причіплено(крім кпп)включаючи вихлопну до з.бампера.На це місце хочу поставити простий 1,8.Кондей і все інше працює.за капіталку незнаю.Попередній власник намутив з проводкою як під капотом так і в салоні,то буду міняти і проводку.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Я би розглянув купівлю коробки передач. Не продається?

6. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Невідомо ,чи візьму мотор з коробкою(за цю віддав 200 у.є.),а за цей мотор прошу 400

7. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Висока імовірність що я в тебе його заберу...
    Але скажи мені наступні речі будь-ласка, тільки все прямо, ми всі тут свої...

Отож мотор в зборі, з навісним, патрубками, ремнями, генератором, датчиками, стартером, компресором, проводкою, помпою, насосом гп, мозгами і навіть "штанами" вихлопної. Додай до цього списку будь-ласка що я забув.

То добре. Пару слів - що в ньому не так, я не хочу приїжджати і там з якимось майстром перевіряти - просто твоя думка, що тебе не влаштовувало в ньому, який його стан і чому власне міняєш.

Додано через 35 хвилин
    Скільки від Львова до Луцька, народ?

Додано через 39 хвилин
    Класно було б подивитися його б прямо на машині... завести, послухати... чи ти вже зняв?

8. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Мотор поки що на машины,можна завести,послухати,проіхатись.До мене буде приблизно 150км в одну сторону,половину дороги поверну(за бензу) обовязково.Хочу міняти мотор тому що,на наших сервісах на нього дивляться як на НЛО,по-друге я не шукав такого звіра(160к.н.),а хотів простого 1,8.Продавець нічого не сказав про повний привід,ні про тип мотора.Машина куплена місяць назад(я вже потім довідався що взяв).Проблеми,як я вже писав:нема ХХ,жере багато,невідома вібрація при 2т.-3т. об.Про все інше можна поговорити на місці.Я ворога не шукаю приховувати нічого не буду.Всі наші слова і вчинки повертаються до нас в стократ.

9. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Гут!!!
    Думаю заберу, трошки собі ще подумаю і прикину точно а також як і коли.
    Дякую за класну обяву! від слів жо-60 - в мене коліна починають труситись від захвату. :-D

10. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Мене просто ох-но взули,продавши машину як цукерку(за 8т. у.є.)через знайомих.Шкодую ,що не довідався про ваш клуб місяців 2 назад.Не робіть моіх помилок, а то сильно ті граблі бют по голові і по гаманцю!

11. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Гм... Головне чи кузов в нормальному стані... Двіжок, ходова - то все робиться... Правда 8к - дійсно багатенько за Б3...

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

як що тобі продали 1.8 Г60 та й ще повноприводний з 91року і як що машина в нормальному стані то тебе не взули.
    Р.С. для деяких дюдей така машина це знахідка.

Додано через 1 хвилину
    Брате ти коли на базарі був ціни космос за Пасат 1.8 МІ 91-93 рік хочуть від 8 до 9 тон баків.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Чувак, я шось не розумію, як ти купував такого пасата, не знаючи ЩО ти купуєш. Машина ж дійсно не проста, таких в Україні не так багато. І якщо чесно, шкода, що ти такий апарат збираєшся колхозити, на нього треба шукати поціновувача. Я би тобі радив попробувати його продати за ті ж гроші. Бо ти собі в результаті зробиш і будеш мати звичайного пасата, тільки за 8000 + ще й попадеш в купівлю мотора і роботу майстра, це ж глупо. Ти за ті гроші можеш купити звичайний пасат і ще мати штуку запасу. Розмісти оголошення на інтернетних базарах, а головне - на спеціалізованих форумах www.vw.org.ua, www.4ik.com.ua, www.corrado.su. Там можуть знайтися люди, яким саме такий апарат буде цікавий і які готові будуть його довести до пуття. Я думаю, що якщо компресор живий, то "вилікувати" двіжок не така уже й проблема. Вібрація може бути спричинена дефектом щеплення, чи подушками мотора, а сам мотор тут не винен. Розхід також побороти не така уже й проблема. Зрештою, а який в нього розхід? Може то тобі просто здається,що він завеликий, а насправді для того мотора він нормальний, адже PG сам по собі має непоганий апетит, а ще й на пасаті, який важить добряче.

14. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Кузов досить не поганий(універсал),ржавчини нема.Понадіявся на добросовістність продавця і на своі очі.Халяви не шукав,хоча в Києві можна було взяти і за 6.

Додано через 18 хвилин
    Задок в нього вже був від"єднаний до мене.Він вже зареєстрований на мене,застрахований.Не думаю що хтось готовий ,при всіх цих вадах(+глючить АБС),викласти 8к.Але якщо є такий - то я ще нічого з нього не знімав.

15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Відновлюй ту машину! Це рідкість, її не можна розукомплектовувати. Будеш мати суперовий рідкісний апарат, там же і кузов і комплектація має бути відповідна, і ходова і гальма і все решта. Якшо ж тобі потрібен звичайний пасат, то продай цей однозначно, бо там і в ходовій відмінності в гальмівній системі. Повний привід вимагає обслугоування відповідного, коробка звичайна не підійде під нього, а для переробок тобі треба міняти весь зад, враховуючи шо під синкро інший кузов і проста зад. балка тобі не стане без переварювань днища. Якшо не хочеш Г60 синкро, то продай його тим, хто розуміє ШО то таке і хоче таку машину, і купи простий, але не знищуй такий екземпляр!

16. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

А якщо таки будеш продавати двигунець - я перший в черзі.

Додано через 13 хвилин
    Розхід мав би бути думаю 11-12 по трасі і 16-17 по місту, враховуючи вагу пасата і повний привід.
    9-10 і 14-15 - розхід в жо-60 корадо, яка на півтонни легша.

17. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Уявіть оголошення:VW PASSAT B-3 1.8i GT G-60(160к.с.),91р.в.,б/к,конд,п.ел.скло,г/у,кор.фар,АБС.Потребує ремонту АБС,електропроводки,наведення до пуття двигуна,встановлення задн.моста,рідноі коробки.ц. 8000 у.є.без торгу!- цікаво скільки знайдеться охочих...?

Додано через 2 хвилини
    розхід-більше 20-ти

18. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Ось тобі як поміряти наскіко живий твій компрессор за допомогою МФА.
    Думаю на Пасат таке також підійде.

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=963

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це покази компутера, чи ти реальний заміряв?КОМПУТЕР БРЕШЕ! Якщо ж розхід реально заміряний, то це теж лікується. Для початку нормальна діагностика, а тоді вже знаєш що замінити чи лагодити. Може лямбда здохла - поміняти, може форсунки тре прочистити, може який датчик дає глюк або повітря десь підсмоктує. Те, що до того мотора прикручений компресор, не означає, що його діагностувати треба за іншим принципом, ніж звичайний. Також треба поміряти компресію, побадати лямбду, опір на датчиках, підсоси повітря пошукати, свічки подивитися - все то ж саме. Невже така торба з майстрами в Луцьку?

А ти пробував? Я тобі кілька лінків кинув - розмісти оголошення. Там є люди, яким це може бути цікаво, або вони знають тих, кому це може бути цікаво. Повір, такі апарати, коли продаються, то це не залишається повз увагою тих, хто розуміється в темі, далі інформація про машину розповсюджується в офлайні вже без твоєї участі і машина цілком може знайти свого покупця.

Якщо ж не вийде нічого, ну тоді вже нема куди діватися, продавай "кишки" і став простий мотор, хоча потрахатись із тою трансплантацією доведеться добряче, бо в тій машині не лише під капотом, а взагалі багато вузлів унікальних.

20. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Якщо не колхозити,то порадьте хто його зробить на совість (мотор,електрику,АБС) і приблизно на яку суму розраховувати.Про яку діагностику можна говорити,якщо на одному сервісі мене питають "що то штука висить перед генератором",на іншому,помірявши компресію-кажуть "мала"(прибл.-7),я знаю шо він дефорсований під нагнітач(то має мати 8).Свічок для нього практично незнайти(замінників ім нема),один комплект БОША я викинув через тиждень(150гр),другі пройшли десь біля тисячі.Комп розхід показує в залежності від свого настрою:коли злий-99,9 ,коли ситий 00,0.Розхід приблизний(на АЗС мене бачили частенько).Я теж не дуже рвусь його колхозити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)