Продам електродзеркала з підігрівом на Гольф2/Джетта 2

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем siryj, 17 січ 2013.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    Христос Рождається!
    Львів'яни, пишу тут бо у нас (в Тернополі) мало поціновувачів гольфів/джетт, які готові викласти хороші гроші за хорошу річ.
    Купив собі але порадившись з електриком дійшли висновку що щоб поставити собі на машину мені треба буде приділити 2 дні електричі (проводка "дуже" уставша, і 100 $ на розхідники і пиво), і послухався поради майстра - продай.

Самі дзеркала здається з 91 року, робочі на 100%, що моторчики, що підігрів, а підігрів досить розумний, не тощо на китайських машинах, в китайських смалить на всі 100% завжди коли вони включені. а в цих вони на проміжку від першої секунди включення до нагрівання десь до 80 градусів цельсія (цей проміжок становить від кількох секунд (якщо дзеркало на сонці нагріте) до 2-3 хвилин, при сильних морозах ) споживання падає від 100% до майже нуля по мірі нагрівання елементу.

дзеркала якщо хтось не зрозумів в під "безфорточні вікна"

На рахунок стану і гарантії:

Стан.
    Праве: - зовнішньо: корпус - на тверду 5, елемент на 5- (по краях є до 1 мм відсивівшого напилення), моторчики працюють безвідказно
    Ліве: - зовнішньо корпус на 5-, аелемент на тверду 5, моторчики працюють безвідказно.

Гарантія: можу дати на повернення необхідний час , залежно від ситуації від 2 до 10 днів, залежно від географії.

Фото в мене в альбомі, бо щоб їх сюди закинути то треба танці з бубном)

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/album.php?albumid=167

Контакти:
    +380-96-10-98-640
    Сергій (кажіть з фольцваген форуму)
    Ціна (Price):
    ще не оприділився тому , можна сказати договірна, але більша ніж 500 грн це 100%!

Оскільки пропозиція прямопропорційно залежить від попиту, то і ціна теж)

2. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Дам 600 грн.

3. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    якщо правила форуму дозволяють то рблю аукціон.

4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    навіщо,людині потрібні ці дзеркала то і продай йому, тим більше він давно їх шукає .Походу він перший хоче купити,а укціон то на аукро

5. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    я розумію, і поважаю думку і потребу кожного.
    можливо хтось теж довго їх шукає, і потрібні..
    віддаю привілегію продати знайомому, але враховуючи що лише один раз був на з'їзді, то я мало кого знаю, в мене джетта 2 біла.

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    тим більше ціна - більша ніж достатньо.

бачили і пам'ятаєм тебе. джетта твоя ОлегуМ приглянулась - юбки в неї оригінальні.

п.с. а стосовно дзеркал.. не дуже це гарно - але таки захищу одноклубника! комплектація дзеркал яка ?

7. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    КІТ, можливо ти маєш на увазі мою Джету і з’їзд в Ашані на стоянці?

8. Salomon

Salomon Початківець

Гольф МК2
    Какой комплект ???

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    грязна і без арки на крилі ? :) упс, абазнался ))

10. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Грязна так,а арки вроді усі були ))).
    Правда без юбки під переднім бампером і фарами від Гольфа.

11. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Ну то як продаш чи ні?

12. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    можливий обмін на щось до машини і не тільки

13. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    я вкурсі скільки вартують ті дзеркала у нас на форумі, і скільки фартують на загальноукраїнських сайтах, моя ціна на відачу буде щось середнє між 500 грн і тою ціною.
    Кого дійсно цікавить - номер вказаний!

14. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Бачу людській жадності немае меж. Крутиш сраки, кажи реальну ціну а то ведеш себе як барига. Знімаю свою ціну удачі в продажі на всеукраїнських форумах!

• Подобається Подобається x 1
  15. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    знаєш спиногризік, якщо людині дійсно шось потрібно то вона не пише сторінки на форумах, а дзвонить на номер і договорюється! А ти як поступаєш? Розумію фінанси обмежені, але...
    Кароче тре то подзвониш, маєш 2 дні, потім кидаю в ваш магазин і на гольф 2 клуб, удачі з пошуками.

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    КІТ, я так розумію, в тебе є в наявності такі ж дзеркала, та ще й дешевше ?

17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    До речі, Shрugаnісh (Шпуганич) - це не Sріnоgrіzіk ! Хоча і спиногризик на нашому форумі зареєстрований !

Сергій ! А чи є в комплекті до тих дзеркал :
    1. Джойстік
    2. Фішка (1шт.) на джойстік
    3. Фішки (6шт.) на дзеркала
    4. Заглушка в праву дверку
    5. Рамка джойстіка

? ? ?

18. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    Перепрошую, Шпуганіч, я через телефон відписув.
    Міша (Green) .
    1.є
    2.є
    3.є
    4.є
    5.не зрозумів, що ті маєш на увазі.
    Проводка також уся є, повністю, в стані ідеальному, враховуючи вік.
    Є якісь питання будуть?

Прохання для тих кому дійсно потрібно, а не просто цікавиться - дзвоніть на номер (див. пост №1), зійдемось на спільному знаменнику і частковому бартері.
    Наразі потрібні такі з/ч:
    Кільця поршневі малє, тобто оригінальні що йшли на 1.6 дизель без турбіни (код мотору JP), можна і від інших версій,головне щоб підійшли, нові чи б/у не має різниці, головне не зношені. За нові оригінальні міняю на дзеркала 1:1.
    Генератор бош 90А
    Дискова балка взборі
    Салон велюровий
    "мяка" панель.
    Щиток приборів на дизель з тахометром до 5 тис.об/хв.
    Руль з жті версії
    Ну і ще багато мелочовок,але в першу чергу поршневі кільця.

19. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Якщо все так гут!, то чого паришся ! Став ціну 800грн. - і ті зеркала - "улєтят" за 10хв. Закинь на gоlf-сlub.оrg.uа, там є багато бажаючих, а якщо хочеш трохи більше заробити (це абсолютно справедливе твоє право !), то став 1-1,2 тис.грн., і трохи почекаєш з клієнтом. Повір, клієнт обов'язково знайдеться.
    Зроби фото всього що є ! Зменши до розміру 800х600 і сміливо вантаж фотки на цей форум.

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    от чого буди таким прикрим.. :morning1:

ні, немає в мене такого комплекту. і пам'ятаю я, як у Вас питав за дзеркала до Г2 безфорточки, пам'ятаю ціну яку ви ставите на звич. механічні дзеркала. Також, я пам'ятаю за яку ціну я їх знайшов у іншої людини. + до того всього я пам'ятаю скільки коштують на теренах нета ел. дзеркала з е34 (весь комплект з проводкою). Тому залишаємось при своїх думках, пане Грін.

п.с. може я наївний, а може не шарю чогось - але ніколи не думав використовувати рідний клуб для наживи - якшо я й вішав тут якесь оголошення, то так сказати "для своїх" і ціна була відповідна. Бо це ж майже сім'я! а тут відкрито радять наживатись.. не розумію того..

нє, таки терпець вривається.. Грін, купуючи авто в нашого одноклубника, я отримав не тільки достовірну інформацію про всі ганжі в ньому, а щей суттєву знижку - за котру досі вдячний. - ось що таке для своїх, а не нажитись.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)