Продам відеокамеру SONY- DCR-DVD610E Особливості - бомбовий 40-кратний оптичний (та 200-кратний цифровий) зум (при потребі працює як бінокль ) - записує на картку памяті або на будь-який (міні-DVD) диск, що читається на будь-якому компі або двд-програвачі, або на те і те по черзі. - Ресурс батареї - до 9 годин безперервної зйомки - міцний корпус - можна використовувати як фотоапарат - вихід USB 2.0 для швидкої передачі даних на комп'ютер - широкоформатний гібридний сенсорний РК-екран - Кольоровий широкоформатний видошукач - Кнопка швидкого увімкнення для миттєвої підготовки до роботи - об'єктив Carl Zeiss® Vario-Tessar® - нічна інфрачервона зйомка - стабілізатор зображення Super SteadyShot - багато іншого... Була в користуванні не більше 5 разів (школа і кілька поїздок). Єдиний недолік - невеличка потертість на корпусі через одне транспортування без чехла в в одній кишені з ключами. В комплект до камери додам - чохол (фірмовий з захистом від вологи та ударів, платив 300 грн) - оригінальну картку пам'яті Sony MS PRO 4GB (платив 350 грн) - додатковий оригінальний акумулятор підвищеної ємності (спокійно витримує 5 годин зйомки, платив 600 грн) - камера (платив 350 доларів в офіційного ділера Соні) - всі аксесуари з комплекту (ремінці, зарядки тощо) Ну і найцікавіше - ціна за все - 300 доларів (платив 350 доларів+1250 грн). Причина продажу - вже надто рідко користуюся, краще хай комусь послужить. Якщо не помиляюся, камера ще на офіційній гарантії (якщо не вийшла з часом, гляну, коли продаватиму).
Сорі, але торг неможливий. І без того за півціни розпродую спільно набуте сімейне добро, жінка взнає - з хати гнати буде Зараз я у Львові, але камера в Києві. Якщо береш - зберу комплект докупи десь 26 числа і передам на Львів кимось з друзів, розрахуватися можна буде зараз (для гарантованого резерву) а можна з тим, хто привезе.
Я люблю подивитися спочатку що купляю, пощупати так сказати В магазині таку модель щось не бачив, тому я мабуть пас. Вибач.
Кимось було вище написано що якщо зранку гроші, тоді ввечері камера І хто це там такий підписи твої ставить?
Невже нікому не потрібна камера, що коштує 400 баксів за 200? Ні? Ну тоді ціна камери в коробці, повному комплекті (інструкції, диски, шнури, перехідники, зарядки ітд) - 195 доларів США. До речі, до неї додається абсолютно новий, ще не юзаний літієво-іонний акумулятор (я використовував додатковий, рідний як купив так і лежить в коробці). Весь комплект вже у Львові, до середи можна глянути і поюзати.
Миколайно-новорічна знижка на 20 баків. Ліньки в Вашому Магазині розміщувати Отже ціна dvd-камери в коробці, повному комплекті (інструкції, диски, шнури, перехідники, зарядки ітд)+бонус - абсолютно новий акум для 6 годин безперервної зйомки - 175 уо. Все, що потрібно - докупити до неї купу dvd-дисків і знімати, знімати, знімати...
170. Це ціна двох оригінальних акумуляторів до неї. Власне самі акумулятори додаються. Заряджалися рівно 2 рази (ще навіть не "розкачані"). В комплекті всі інструкції, упаковки та гарантійні листи, якщо гарантія ще не закінчилася. Камера, можна сказати, у подарунок