Продам Гольф 3, 1993 року,1.8 моно інжектор,215 тис. км. пробігу.Фото на авторі.В хорошому стані!Ціна 7950$ Торг Або на сайті http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_393331.html
Відповідь: Продам Гольф 3 Заради збереження трафіку і часу форумлян вивішую тут: Volkswagen Golf 3 $7 950 / ?6 260 Год выпуска: 1993 Пробег: 215 тис. км Кузов: Хэтчбек Коробка: ручная Кол. дверей: 5 Цвет: Синий Тип топлива: Бензин Двигатель: 1.8 Добавлено: 23.03.2008 Информация о продавце: ФИО: Андрей Телефон: +380679378670 E-mail: для відправки тисніть тут
Відповідь: Продам Гольф 3 якщо неспішно продаєш. то я б продав свого і готовий взяти твого, після огядин звичайно! домовились?
Відповідь: Продам Гольф 3 Андрій я реально шукаю таку машину. Давай якось домовимося щоб подивитися, можна навіть сьогодні.
Відповідь: Продам Гольф 3 Дивився я на той гольф ходова - поводиться на відмінно двигун - немає потьоків немає дитонації так на перший погляд також все добре кузов - на лівому передньому крилі є незначна мятина, на задній кришці також незначна корозія. салон - треба попрацювати. сідуха водія порвана, ручка КПП зрізана так що аж в руку тяжко взяти, і ше є пару мєлачєй які треба доробити. П.С. в машині присутній електро люк.
Відповідь: Продам Гольф 3 бо ще на пасат буду дивитися сьогодні або завтра а там вже буду вирішувати. Пасат ніби хороший 93 рік 1.8 МІ повний електро пакет (всі вікна люк дзеркала), кондиціонер, заводська газова установка. Каже шо не битий і некрашений але я ще сам його небачив вот хочу подивитися і тоді вже буду вибирати
Відповідь: Продам Гольф 3 Гольф усішно проданий,продав у хоороші руки. to Travel: а ручка не обрізана,а вона просто така є,так на віть дуже зручно,рука не так втомлюється.
Відповідь: Продам Гольф 3 не знаю,для тебе може нема,а для мене є,і вона була в тому гольфі.кожному по різному.і в кожного різне понятие про колхоз