Лишилась з третього гольфа гума з дисками,від'їздили на ній півтора зими. Гума GOODRICH,185\65,R-14,86T. Ковпаки в подарунок)
Відповідь: Продам гуму з дисками Ну брали ми їх за 2400 грн, продаєм за 2000грн,спущу ще 100 грн(просто так получилось шо гольф третій продали,і тому продаем гуму,а так би не продавали,а в замін хочем купити відповідно на 4 гольф) ,вони пробігли 2000км,в них там мінімум пробігу 30000 км.Якщо цікавить звертайтесь.
Відповідь: Продам гуму з дисками мене цікавить сама резина, без дисків, скільки буде коштуквати чи такий варіан нє умєстін?
Відповідь: Продам гуму з дисками можливий такий варіант. Ну гума тоді виходить десь 1200 грн без дисків.
Відповідь: Продам гуму з дисками Це оригінальні Пассатовські желізяки (здається від Б3) та ще й без оригінальних ковпачків (там є спеціальні маленькі отвори для їх кріплення). Їм ціна максимум 80-90 у.о. без резини. А в тебе самі диски виходять 700 грн. А не зажирно? :shock:
Відповідь: Продам гуму з дисками Я ж сказав шо я опускаю,бо спочатку дивився в каталозі,але виявились трошки не такі,вот і спущу ціну на гривень300 Бо я писав шо ми той комплект брали за 2400
Відповідь: Продам гуму з дисками да я їх подарити хотів до дисків,там в одного трохи тріщина є,невелика
Відповідь: Продам гуму з дисками Ок. знаю шо підходять.. за кіко віддаш?? стукай в асю 471-474-054, або пиши тут...