Продам Iphone 3G 8Gb чорний Привезли мені його зі штатів, екран не зарапаний (жив під плівкою) В комплекті ЮСБ дріт, коробочка, силіконовий чохол. поюзав тижня два, все працює 1990грн
Шось всі спихують свої "йамобілко" Як так розумію власники айфонів два раза бувають щасливі - коли купили айфон і коли продали айфон.
Дай номер Ти знайєш, айфон насправді класна штука, але для мене його замало, це по -перше. по-друге він занадтопростий знову ж таки для мене, а по треттє є ще діло звички. юзав перед тим HTC майже 4 роки, так і не зміг звикнути до айфона тому знову купив HTC але на Android
Проблема пов"язана як завжди в більшості через операційку і залізо. В мене iPod touch 2G і залізо вже застаріле, не випускаються нові прошивки на нього і нові програми, все йде під новіші версії, так само і з айфоном. Яблуко спеціально робить все так, щоб купляли нові девайси і ринок не стояв. Я прихильник яблука, швидкі, якісні, надійні девайси... Але ціна дорога. Взяв собі зараз HTC Dream G1, 800грн б\у. На андроїді. Задоволений, єдине що слабенький процесор і мало оперативки, відповідно "не літає". Але мені все що потрібно - це GPS ш 3G інтернет. Та й впринципі андроїд зара рулить. Хороша операційка, проте до маку їй ще рости і рости... Сорі за флуд))) АП темі! Хороша річ, за хороші гроші!
ахаха Олежику привіт! Ти як завжди переплутав рубрику. Ти хотів подати оголошення в тему "Віддам/візьму в добрі руки"? Я готовий приїхати до тебе в Городок і самовивозом забрати цю "шняжку" )))) жартую! вдалої продажі!
Уважаемые владельцы iPhone 4! Напоминаем, что сегодня, ровно в 10 часов вечера, чары вашей о*уенности развеются и вы вновь станете нищебродами! http://ain.ua/2011/10/04/60522
Ми не на базарі, но всеж таки поторгуюсь!!! В мене якраз телефон скомуниздили!!! Якщо за 1500 вічнозелених українських віддасте то заберу