Продам комплект задніх дискових гальм, котрі підходять на Г-1,2,3: В-2,3,4, Scirocco-1,2 в комплект входять: 2 супорта 2 скоби 2 гальмівні диски 2 оськи з болтами 2 захиста Ціна $128
Скинь будь ласка фото, і який стан? Особдиво цікавить та частина де до поршня кріпиться "ричаг" ручника(сальник з задньої сторони), якщо там все гуд то я заберу Нажаль крашого ракурсу не знайшов, але цікавить та частина куди вказує стрілка. Вибач що так запутано питаю. Доречі яка розболтовка в дисків?
там все ок розболтовка 4*100 Фото зможу викласти не раніше четверга бо у вівторок-середу в Києві буду. П.С. Я з під Львова
Мій друг хотів би встановити собі задні дискові гальма на Suzuki Baleno 96р 1.3, відповідно цікавить наскільки цей комплект сумісний з даним авто, і якщо так то чи можна було б в тебе його встановити і яка була б вартість? А якшо б цей не підійшов чи міг би ти допомогти підібрати якісь інший варіант? на всяк випадок його гальма: http://www.japancats.ru/suzuki/Parts.aspx?ModelUid=fb90f1f4-b00d-4af4-a9c3-97aeae7b27b3&FigId=196
Добре буду чекати фотки! Хочу одразу ж докупити все чого не вистачає(пружинки, колодки, тросіки і т.д.), принаймі прицінитися!
Я куплю в свого "дилера" зі знижкою! Буду дуже вдячний якщо опишеш чого невистачає для заміни барабанів на дискові!
Нових гальмівних колодок, нових гальмівних шлангів від трубки до супорта (хоча можеш постаити і ті що дам в комплекті) і гальмівних тросів з Г-2 під дискові гальма, при бажанні нових гальмівних блінів.
Олег, ти тіпа поважний член клуба, а таку ціну одноклубникам тулиш ...подейкують що вони з пасата б2 :D
А поторгуватися слабо? Так, але в класному стані. Коли сам собі шукав то взагілі такі комплекти ша шротах 150 баксів і менше не мрій. Собі купляв, а потім в себе під боком знайшов Б-2, який літом почали барахолити, собі взяв перед 256мм. заодно взяв і зад. Великого бажання продавати зад нема, є думка залишити на запас бо в мене 3 машини з такими гальмами...
Підскажіть, а чи йшли В3 з задніми дисковими гальмами та АВS? Чи взаємозаміняємі датчики ABS з барабана на диск і скільки приблизно коштує комплект задніх дискових гальмів під ABS?