стан відмінний,наразі ще стоїть в робочому стані на машині,заправлений,в комплект входить все повністю що потрібно! ціна 4000грн
не знаю чи буде це цікаво покупцю, але коли я мав бажання купити кондиціонер, то майстри мені сказали, що вони беруться за роботу тільки в тому випадку, якщо вони самі знімають з машини і ставлять на твою. в іншому випадку не дають ніяких гарантій.
я за окрему плату і сам можу це все перекинути,майстру залишиться тільки переглянути і заправити! так що налітаєм,домовляємось!!!
А можна щось почитати про такий кондюк? А то я, чомусь до сих пір, був впевнений що мотор має бути заточений під кондюк і інакше нізя, а тут тобі на - став і радуйся.
Перепрошую за тупе питання, але таке реально поставити на гольф 3 1,9Д, чи там принципово інша схема, і де взагалі таке можна знайти?
Принципово - схема аналогічна майже на всіх автомобілях, різниця в деталях. Тут прдається для Б4, тобі ж треба шукати від Г3( і бажано з дизеля - різні кронштейни кріплення компресора кондиціонера і генератора)
Мені казали, що на старі машини взагалі не хочуть ставити. Тут з поставленими на заводі мол не дають собі ради від ремонтів. А якщо самовстановленням ще займатися, то...